Anasayfa


22-04-2024
Makedonya – Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneğinden müftülere ziyaret
Selanik’teki Makedonya - Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği yöneticileri, Batı Trakya’ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret ettiler.
22 Nisan 2024 Pazartesi



Selanik’teki Makedonya - Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği yöneticileri, Batı Trakya’ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret ettiler.

Makedonya – Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneğinin 20 Nisan Cumartesi günü yapılan ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Makedonya - Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği olarak, bugün Sayın Mustafa Trampa, İskeçe seçilmiş müftüsünü ve Sayın İbrahim Şerif, Batı Trakya Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı, Gümülcine seçilmiş müftüsüne nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizi en güzel şekilde ağırladıkları için kendilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa da ziyaretle ilgili olarak, “Selanik dernek yönetim kurulu ve din görevlisi Cemali İhtiyar hocamız bugün müftülüğümüze nezaket ziyaretinde bulundu. Muvaffakiyetler diliyorum.” paylaşımında bulundu.

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de sosyal medya hesasından, ”Selanik Makedonya -Trakya Müslümanları Kültür Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyelerinden bir grup, B. Trakya ziyaretleri çerçevesinde bizleri de ziyaret ettiler. Kendileriyle bilgi alış verişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettik.” dedi.


Haberler


ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler

AP milletvekili Daly: ‘Ursula von der Leyen ve AB’nin eylemleri (Gazze’deki) soykırımı mümkün kıldı’

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyetinden milletvekili Baran’a ziyaret

Son 15 yılın en sıcak nisan ayı

Polis UCLA kampüsüne takviye güçlerle müdahale ediyor