Anasayfa


22-04-2024
İTB’deki etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi
İskeçe Türk Birliğinin 21 Nisan Pazar günü düzenlediği “Çocuklar Eğleniyor” etkinliği yoğun katılımla yapıldı. İTB lokalinde gerçekleşen etkinliğe Selanik’ten gelen Türk azınlık çocukları da katıldı.
22 Nisan 2024 Pazartesi



İskeçe Türk Birliğinin 21 Nisan Pazar günü düzenlediği “Çocuklar Eğleniyor” etkinliği yoğun katılımla yapıldı. İTB lokalinde gerçekleşen etkinliğe Selanik’ten gelen Türk azınlık çocukları da katıldı.

Sunuculuğunu İTB yönetim kurulu üyesi İpek Salihoğlu’nun yaptığı etkinlik, İTB Kadınlar Kolu Başkanı Zeynur Bargan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Tüm çocuklara ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Bargan, Çocuk Bayramını kutladı.

Etkinikte Oğuzhan Dağlar’ın sihirbazlık gösterisi gerek çocuklardan gerekse etkinliğe izleyen büyüklerden büyük beğeni topladı. Çocuklar Oğuzhan Dağlar’ın gösterisine aktif olarak katıldı.

Etkinlikte ayrıca Merve Kara yönetimindeki İskeçe Türk Birliği Çocuk Korosu da şarkılar seslendirdi. Yüz boyama etkinliği de çocuk şenliğine renk kattı. İnteraktif oyunlara da katılan çocuklar doyasıya eğlendi.

Etkinliğe ev sahibi dernek başkanı Ozan Ahmetoğlu’nun yanı sıra Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Makedonya - Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Süleymanoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali ve diğer davetliler katıldı.


Haberler


ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler

AP milletvekili Daly: ‘Ursula von der Leyen ve AB’nin eylemleri (Gazze’deki) soykırımı mümkün kıldı’

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyetinden milletvekili Baran’a ziyaret

Son 15 yılın en sıcak nisan ayı

Polis UCLA kampüsüne takviye güçlerle müdahale ediyor