Anasayfa


26-03-2015
Galatasaray gelemedi, Panthrakikos İstanbul’a gidiyor
Galatasaray futbol takımının Gümülcine’ye gelerek maç yapması mümkün olmayınca, Gümülcine’nin Panthrakikos takımı İstanbul’a gidiyor.
26 Mart 2015 Perşembe

Galatasaray futbol takımının Gümülcine’ye gelerek maç yapması mümkün olmayınca, Gümülcine’nin Panthrakikos takımı İstanbul’a gidiyor. İki takımın 29 Mart Pazar günü karşılacağı bildirildi.

Sarı Kırmızılı takımın Gümülcine’ye gelmesi için aracılık yapan Ömer Ömer, konuyla ilgili olarak GÜNDEM’e konuştu. RODOP Amatör Kulüpler Birliği Başkan Vekili Ömer Ömer, “Galatasaray kulübüne, 16 Şubat 2015 tarihinde dostluk maçı yapmak için Panthrakikos takımı adına resmi davetiye gönderildi. Ancak Galatasaray yönetiminden, Galatasaray’ın ligde vermiş olduğu mücadeleden dolayı takımın dinlenmesi gerektiği bizlere iletildi. Böyle olunca biz Panthrakikos takımını İstanbul’a götürme teklifinde bulunduk. Bu da kabul edilmedi.” dedi.

29 MART PAZAR GÜNÜ CİMBOM İLE PANTHRAKİKOS KARŞI KARŞIYA
İki takımı biraraya getirme çabasından pes etmediğini anlatan Ömer Ömer, “Ben iki takımı buluşturmayı çok istiyorum. Yapılan teklifler kabul edilmedi. Fakat bu konuda ben hiç bir zaman inancımı yitirmedim. Bizim içimizden biri olan Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Panthrakikos takımının yöneticileri ile görüşmelere devam ettim. Nihayet bu girişimlerim olumlu sonuç verdi. 43 kişilik bir heyetle İstanbul’a gidiyoruz ve 29 Mart Pazar günü Galatasaray futbol takımı ile İstanbul’da Florya Metin Oktay tesislerinde dosluk maçına çıkıyoruz.” diye konuştu.

“İNŞALLAH GALATASARAY DA BURAYA GELİR”
Ömer Ömer sözlerini şöyle tamamladı: “Böyle bir orgazisyonu gerçekleştirdiğimizden dolayı çok mutluyum. İstanbul dönüşünde de, Galatasaray’ın bu maçın rövanşı için Gümülciye’ye hangi tarihlerde geleceğini inşallah açıklayacağım.”

Haberler


Şapçı Belediye Başkanı İoannu’dan Erdem Hüseyin’e ziyaret

Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu öğrenci şenliği düzenliyor

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu seçimleri yapıldı

GTGB Yönetiminden nezaket ziyaretleri

Garanis, değerlendirilmeyen gayrimenkullerin belediyeye verilmesini istiyor

Bakan Yardımcısı Aleksandropulu’dan çalışma ziyareti

Turizm alanında iş arayanlar için JOBmatch devrede

Hakan Fidan’ın yeni yardımcıları belli oldu

İklim değişikliği ve etkileri konuşulucak

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencilerinden resim, maket, kolaj ve origami sergisi

Ozan Ahmetoğlu, Eurovision’da azınlık gençlerinin yaşadığı olayı Deutsche Welle’ye değerlendirdi

Fatih Terim ile Panathinaikos’un yolları ayrıldı