Anasayfa

07-04-2021
Rapid test sonuçları belli oldu
Gümülcine ve İskeçe'de rapid testler devam ediyor.
7 Nisan 2021 Çarşamba

Bugün (7 Nisan Çarşamba) Gümülcine şehir mezkesinde yapılan 94 testin 5'i, pazar yerinde araçtan inmeden (drive through) yapılan 59 testten de 2'si pozitif çıktı. İskeçe'de yapılan toplam 132 testte ise 3 pozitif vaka tespit edildi.

Gümülcine'de rapid testler yarın yine iki bölgede devam edecek. Şehir merkezinde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılacak testlerin yanı sıra pazar yerinde de aynı saatlerde araçtan inmeden (drive through) testler uygulanacak. Olumsuz hava şartları durumunda drive through testlerinin yerine eski Belediye Kütüphanesinde rapid test yapılacak.

İskeçe'de ise testler 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, şehir merkezindeki belediye binası önünde gerçekleştirilecek. Olumsuz hava şartları durumunda testlerin "Filipos Amiridis Spor Merkezi"nde yapılacağı bildirildi.

Haberler


Zeybek’ten İskeçe için kalkınma planı eleştirisi

Hürriyet, Batı Trakya’daki müftülük krizini sayfalarına taşıdı

Rüzgar enerjisi paylarının artırılması meclis gündeminde

ABTTF’den BM’ye Batı Trakya Türklerinin sorunlarına ilişkin rapor

Rodop ilinde nehirlerde balık avına geçici yasak

TİKA Başkanı Eren İTB’nin 99. yılını kutladı

YTB Başkanı Turus’tan İTB’ye 99. yıl mesajı

Mustafçova gençlerinden örnek davranış

Ayasofya’da Bizans bayrağı açan iki Yunan turist tutuklandı

Atina’dan Ankara’ya “azınlık” yanıtı

Özgür Ferhat’tan EFKA ve yangın tazminatları için girişim

WOLAS’tan BM’ye Batı Trakya başvurusu