Anasayfa

07-04-2021
Rapid test sonuçları belli oldu
Gümülcine ve İskeçe'de rapid testler devam ediyor.
7 Nisan 2021 Çarşamba

Bugün (7 Nisan Çarşamba) Gümülcine şehir mezkesinde yapılan 94 testin 5'i, pazar yerinde araçtan inmeden (drive through) yapılan 59 testten de 2'si pozitif çıktı. İskeçe'de yapılan toplam 132 testte ise 3 pozitif vaka tespit edildi.

Gümülcine'de rapid testler yarın yine iki bölgede devam edecek. Şehir merkezinde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılacak testlerin yanı sıra pazar yerinde de aynı saatlerde araçtan inmeden (drive through) testler uygulanacak. Olumsuz hava şartları durumunda drive through testlerinin yerine eski Belediye Kütüphanesinde rapid test yapılacak.

İskeçe'de ise testler 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, şehir merkezindeki belediye binası önünde gerçekleştirilecek. Olumsuz hava şartları durumunda testlerin "Filipos Amiridis Spor Merkezi"nde yapılacağı bildirildi.

Haberler


Hükümetin önerdiği anayasa reformu mecliste görüşülmeye başlandı

Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakanları Sofya’da görüştü

Yunanistan’da uyuşturucu kullanımında tehlikeli yükseliş

TOÇEK Tiyatro Topluluğu Konya’da ayakta alkışlandı

Yonca üreticileri için de minimis başvuruları bugün başlıyor

Hacıgene’den Koroner Ünite konusunda hastane yönetimine soru

KKE Rodop Bölge Komitesi: Çiftçilere yönelik kovuşturmalar geri çekilsin

Bulatköy’de 24. Kiraz Festivali başlıyor

BTAYTD yönetiminden Gümülcine Belediye Başkanına ziyaret

Interview anketi: Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, Çipras ve PASOK ikinci sıra için yarışıyor

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin istinaftan başvurusu red edildi

DEB Partisi EFA genel kuruluna katıldı