Anasayfa

07-04-2021
Rapid test sonuçları belli oldu
Gümülcine ve İskeçe'de rapid testler devam ediyor.
7 Nisan 2021 Çarşamba

Bugün (7 Nisan Çarşamba) Gümülcine şehir mezkesinde yapılan 94 testin 5'i, pazar yerinde araçtan inmeden (drive through) yapılan 59 testten de 2'si pozitif çıktı. İskeçe'de yapılan toplam 132 testte ise 3 pozitif vaka tespit edildi.

Gümülcine'de rapid testler yarın yine iki bölgede devam edecek. Şehir merkezinde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılacak testlerin yanı sıra pazar yerinde de aynı saatlerde araçtan inmeden (drive through) testler uygulanacak. Olumsuz hava şartları durumunda drive through testlerinin yerine eski Belediye Kütüphanesinde rapid test yapılacak.

İskeçe'de ise testler 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, şehir merkezindeki belediye binası önünde gerçekleştirilecek. Olumsuz hava şartları durumunda testlerin "Filipos Amiridis Spor Merkezi"nde yapılacağı bildirildi.

Haberler


Mucize Tiyatrosundan Selanik’e kültür gezisi

Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanından TİKA’ya teşekkür

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Çiftçilerden tatil dönemi kararı; eylemler sürecek, yollar yolculara açılacak

GTGB Başkanı Sedat Hasan’ın kayınpederi vefat etti

Eğitim camiasının değerli bir neferi öğretmen Ahmet Kavak vefat etti

“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”