Anasayfa

08-04-2021
Yassıköy Belediyesi 139 dönüm tarım arazisini kiraya verdi
Belediye Başkanı Önder Mümin, kiralanan tarım arazilerinden belediyenin 2023 yılı sonunda elde edeceği gelirin 16.087 euro olacağını açıkladı.
8 Nisan 2021 Perşembe

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, 7 Nisan tarihi itibarıyla 139 dönüm tarım arazisinin kiralandığını duyurdu.

Göreve geldiği günden bu yana Yassıköy Belediyesi sınırları dahilinde bulunan tarlaların kiralanmamış olmasının belediye için gelir kaybı oluşturduğunu belirten Önder Mümin, "Olmaz dediler, yapamazlar dediler, inanmayın dediler. Bugün itibarı ile 4 parsel, toplam 139 dönüm tarım arazisini kiraladık. Sadece bu arazilerden 31/12/2023 tarihine kadar belediyemizin toplam geliri 16.087 euro olacaktır." dedi.

Çiftçilere gereken her türlü desteği sağlayacaklarını yineleyen Önder Mümin, gayri resmi şekilde kullanılan belediye arazilerini de güvence altına alacaklarını ve belediye bütçesine ek gelir kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

Önder Mümin, "Bu vesileyle tüm belediye mensuplarımızı belediye arazilerini uygun şartlarda kiralamaya davet ediyorum." diye konuştu.

Haberler


İskeçe Çınar Camii davası 5 Haziran’a ertelendi

Çınar Camii provokasyonu davası öncesinde Trampa’dan açıklamalar

Asgari ücret zammına muhalefetten sert tepki

KKE: Dedeağaç’ın yükselen stratejik rolü risk ve sorular doğuruyor

Tayinli müftülerin provokasyonuna karşı çıkan Türk azınlık temsilcileri yargı önünde

Frontex raporları: Yunanistan’da göçmenlere işkence ve geri itme iddiaları

Çınar Camii davasında Eyalet Eğitim Müdürlüğünün açıklaması davayı etkileme isteği mi?

DEB Partisi ve BTAYTD’dan köy ziyareti

Danışma Kurulundan İskeçe’deki davayla ilgili açıklama

Yeni Kalkınma Planı tanıtılıyor: Hükümet heyeti Gümülcine’de

BTAYTD Kadınlar Kolundan Müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Milletvekili Özgür Ferhat’tan BTAYTD’a ziyaret