Anasayfa

08-04-2021
Yassıköy Belediyesi 139 dönüm tarım arazisini kiraya verdi
Belediye Başkanı Önder Mümin, kiralanan tarım arazilerinden belediyenin 2023 yılı sonunda elde edeceği gelirin 16.087 euro olacağını açıkladı.
8 Nisan 2021 Perşembe

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, 7 Nisan tarihi itibarıyla 139 dönüm tarım arazisinin kiralandığını duyurdu.

Göreve geldiği günden bu yana Yassıköy Belediyesi sınırları dahilinde bulunan tarlaların kiralanmamış olmasının belediye için gelir kaybı oluşturduğunu belirten Önder Mümin, "Olmaz dediler, yapamazlar dediler, inanmayın dediler. Bugün itibarı ile 4 parsel, toplam 139 dönüm tarım arazisini kiraladık. Sadece bu arazilerden 31/12/2023 tarihine kadar belediyemizin toplam geliri 16.087 euro olacaktır." dedi.

Çiftçilere gereken her türlü desteği sağlayacaklarını yineleyen Önder Mümin, gayri resmi şekilde kullanılan belediye arazilerini de güvence altına alacaklarını ve belediye bütçesine ek gelir kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

Önder Mümin, "Bu vesileyle tüm belediye mensuplarımızı belediye arazilerini uygun şartlarda kiralamaya davet ediyorum." diye konuştu.

Haberler


Dağ köyleri ve uzak adalarda istihdama devlet desteği

Eğitim Bakan Yardımcısı Papaioannu Türkçeyi “zorunlu homojenleştirme aracı” olarak tanımladı

Yunanistan’da aile içi şiddet nedeniyle 35 bin kişi gözaltına alındı

Telefon dolandırıcılığına karşı cezalar artırılacak

Pamuk üreticilerinin 31,7 euroluk destek belirsizliğini koruyor

Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi

FUEN’de Batı Trakya için dini özerklik kararı

Kireççiler köyündeki posta dağıtımı sorununa çözüm talebi

Hakan Fidan’dan “Ege’de gerilim istemiyoruz” mesajı

DEB Partisinden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı