Anasayfa

13-04-2021
Dedeağaç Hastanesinde Kovid-19 hastalarında ciddi artış
Hastane personeli Gümülcine ve İskeçe hastanelerinin de koronavirüslü hasta kabul etmesi çağrısında bulundu.
13 Nisan 2021 Salı

Son günlerde Meriç'in kuzeyi ile Gümülcine ve İskeçe'den çok sayıda kişinin Dedeağaç Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yerel basına konuşan Dedeağaç Üniversite Hastanesi çalışanları başkanı Hristodulos Mentizis, son günlerde hasta sayısında ciddi artış olduğunu söyledi. Kısa süre önce tek haneli rakamlardan bahsettiklerini belirten Mentizis, son günlerdeki artışın ardından Dedeağaç Hastanesinde 56 hastanın tedavi edildiğini, bunlardan 6'sının yoğun bakım ünitesinde olduğunu vurguladı.

Vakaların büyük bölümünün kuzey Meriç ile Rodop ve İskeçe illerinden olduğu bildirildi.

Önümüzdeki bir kaç hafta içinde hasta sayısının daha da artacağını söyleyen Mentizis, Gümülcine ve İskeçe devlet hastanelerinin de koronavirüslü hasta kabul etmesi çağrısında bulundu.

Haberler


Topsidis, Cumhurbaşkanı Tasulas ile görüştü

Karacaoğlan davası ertelendi

Memurlardan bütçe protestosu: 24 saatlik grev

İskeçe’deki çiftçilerden şehir meydanında eylem

Baran: 2026 bütçesi halkın sorunlarına yanıt vermiyor

İskeçe Türk Birliğinin “Bizim İnsanımız” programı yayında

“Yeni Demokrasi tarımı ve hayvancılığı yok oluşa sürüklüyor”

Yassıköy Belediyesi bugün sembolik olarak kapalı

Seçmenin yarısı erken seçim istiyor, kararsızlar yüzde 21

İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” programı

Çiftçi eylemlerinin Türk tarafındaki tır trafiğine olumsuz etkileri sürüyor

Gümülcine Belediyesinden sembolik kapanma kararı