Anasayfa

13-04-2021
Dendias Ankara ziyareti öncesinde Başbakan ve ABD Büyükelçisiyle görüştü
Dışişleri Bakanı Nikos Dendias yarın Türkiye'ye gidiyor.
13 Nisan 2021 Salı

Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, yarın (14 Nisan Çarşamba) gerçekleştireceği Ankara ziyareti öncesinde Başbakan Kiriakos Miçotakis ve ABD'nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt ile görüştü.

Dendias ziyaretiyle ilgili Yunan basınında çıkan haberlerde, iki ülke arasında Ege ve Akdeniz'deki gerginliğin düşürülmesinin amaçlandığı belirtilirken, Yunan tarafının "Türkiye'nin tahriklerini" de gündeme getireceği kaydedildi.

Bakan Dendias'ın bugün Maksimu Sarayında Başbakan Kiriakos Miçotakis'le görüşerek Türkiye ziyaretini değerlendirdiği ifade edildi. Dendias sabah saatlerinde ise ABD Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt ile görüştü.

Ankara'da Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşecek olan Dendias'ın daha önce İstanbul'da Patrik Vartholomeos ile biraraya geleceği bildirildi.

Haberler


GAT’tan doğaya anlamlı katkı

Özgür Ferhat’tan koyun ve keçi çiçeği hastalığına karşı aşılama çağrısı

FUEN Türk Azınlıkları Çalışma Grubu Üsküp’te toplanıyor

Isınma yardımı yüzde 30 artırılacak

Zeybek’ten yakacak odun dağıtımındaki eşitsizliğe tepki

İskeçe Türk Birliği Gençleri TR-YÖS sınavına Katıldı

Ücretsiz meme kanseri taramaları için SMS gönderimi başladı

Gümülcine Belediyesi erişilebilir kent uygulamalarını Bratislava’da tanıttı

BAKEŞ’ten yeni şiir kitabı: “Rodoplar’dan Esintiler”

İskeçe Devlet Hastanesinin yeni acil servis birimi hizmete girdi

Dinkler köyünde cami yararına hayır kermesi düzenlendi

İskeçe’de ilkokul öğrencileri kermesi yoğun katılımla gerçekleşti