Anasayfa

15-04-2021
Trakya Kalkınma Komisyonu çalışmalarını uzatıyor mu?
Dora Bakoyanni başkanlığındaki partiler arası Trakya Kalkınma Komisyonu'nun Kovid-19 salgını nedeniyle çalışmalarını üç ay daha uzatması bekleniyor.
15 Nisan 2021 Perşembe

Gelecek hafta toplanacak olan partiler arası Trakya Kalkınma Komisyonu'nun çalışmalarını üç ay daha uzatma kararı alacağı belirtildi.

Geçen yaz kurulan ve çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak hazırlayacağı raporu meclise sunmayı hedefleyen komisyonun çalışmaları Kovid-19 nedeniyle uzuyor.

Basında yer alan haberlerde, 2021 yılında yapılan tek toplantının, komisyonun çalışmalarının üç ay uzatılmasına karar verilen Ocak ayı toplantısı olduğu belirtildi. Aynı haberlerde, söz konusu süre içerisinde hiçbir toplantının yapılamadığı ve komisyonun çalışmalarında önemli bir ilerleme kaydedilmediği ifade edildi.

Komisyonun pazartesi yapacağı toplantının tek gündeminin de çalışmaların üç ay daha uzatılması olacağı ileri sürüldü.

Trakya Kalkınma Komisyonu'nun çalışmalarını uzatması olağan karşılanırken, ertelemeler sonucu komisyonun yararlanabileceği fonları kaçırdığına da dikkat çekiliyor.

Haberler


Gümülcine’de “Bağımlılığın İzinde” konferansı düzenlendi

Libya’dan Girit’in güneyindeki ihale için Yunanistan’a tepki

Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Edirne’de düzenlenen etkinlikte Batı Trakya Türklerini anlattı

İskeçe Türk Birliği, ‘Mehmet Hilmi Söyleşisi’ düzenliyor

AB Savcılık Ofisi, eski bakanlar Voridis ve Avgenakis’le ilgili yolsuzluk dosyasını parlamentoya gönderdi

Avrupa Parlamentosu’ndan Hukukun Üstünlüğü Raporu’na onay

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik Gümülcine’de ziyaretlerde bulundu

İskeçelilerin ‘Börekçi Ahmet Abi’si hayata veda etti

Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti