Anasayfa

27-04-2021
Doğalgaz şebekesi için çalışmalar Haziran'da başlıyor
Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti'ndeki beş il merkezinde doğalgaz şebekesinin yapımı nedeniyle eyalet başkanı Hristos Metios ile beş il merkezindeki belediye başkanının katılımıyla toplantı yapıldı.
27 Nisan 2021 Salı

Gümülcine'deki eyalet merkezinde yapılan toplantıya Metios'un yanısıra, Doğalgaz Dağıtım Şebekeleri Kamu İşletmesi Genel Müdürü Marios Çakas, Dedeağaç Belediye Başkanı Yannis Zambukis, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis, Kavala Belediye Başkanı Theodoros Muriadis ve Drama Belediye Başkanı Hristodulos Mamsakos katıldı. Görüşmede, doğalgaz şebekesinin il merkezlerine ulaşması için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Doğalgaz Dağıtım Şebekeleri Kamu İşletmesi Genel Müdürü Marios Çakas, beş şehire şebekenin ulaşması için çalışmalara önümüzdeki dönemde başlanacağını belirterek, Dedeağaç, Gümülcine, İskeçe ve Drama'daki çalışmaların Haziran başında başlayacağını söyledi. Çakas, daha sonra ise Kavala'daki çalışmaların başlayacağını kaydetti. Çakas, onay gelmesi durumunda Kumçiftliği'ndeki çalışmaların da ileriki dönemde başlayacağını dile getirdi.

Bu arada Doğalgaz Dağıtım Şebekeleri Kamu İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün yaz aylarında her şehirde büro açacağını ve doğalgaz bağlanmasını isteyen vatandaşların bu bürolara başvurabilecekleri ifade edildi. Yapılan toplantıda belediye başkanlarının sorularına cevaplar verilirken, vatandaşların da yapılacak çalışmalar ve doğalgaz bağlantısını ilgilendiren konular hakkında bilgilendirileceği vurgulandı.

Haberler


Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı