Anasayfa

11-05-2021
İsrail’in Gazze’ye saldırısında şehit sayısı 24’e yükseldi
İsrail’in dün gece Gazze’ye düzenlediği saldırılarda, şehit olanların sayısının 24’e yükseldiği, yaralı sayısının 103 olduğu bildirildi.
11 Mayıs 2021 Salı

Gazze’deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, son saldırıların ardından üç kişinin daha hayatını kaybetmesi sonucu toplam can kaybının 24’e yükseldiği kaydedildi.

Sivil Savunma ekiplerinden bir yetkili AA muhabirine yaptığı açıklamada, son saldırılardaki can kaybının Gazze’nin batısındaki bir evde yaşandığını, ev halkından hayatını kaybeden üç kişiden birinin kadın, bir diğerinin de engelli bir Filistinli olduğunu belirtti.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı daha önce yaptığı açıklamada, saldırılarda dokuzu çocuk 21 kişinin şehit olduğunu, 95 kişinin de yaralandığını duyurmuştu.

Pazartesi gecesi geç saatlerde, İsrail ordusu Gazze Şeridi’ne yönelik "Surların Muhafızı" adı verilen askeri operasyon başlatıldığını duyurmuştu.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı daha önce yaptığı açıklamada, İsrail’in saldırılarında 9’u çocuk 20 kişinin şehit olduğunu, 103 kişinin de yaralandığını duyurmuştu.

İsrail ordusu da Gazze’ye hava saldırısı düzenlendiğini, Gazze’den ülkenin güneyine çok sayıda roket gönderildiğini açıklamıştı.

Haberler


Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Patra’da İsrailli turist gemisine protesto

İskeçe Belediyesi, tarihi kapalı çarşı için halkın görüşünü bekliyor

ChatGPT’de ruh sağlığı sinyalleri

Gümülcine’de Mikis Theodorakis’e 100. yıl anma konseri

İskeçe’de vatandaşları “borç silme” vaadiyle kandırdılar

Başbakan Miçotakis koronavirüse yakalandı

Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik

Azınlık eğitimi temsilcileri konuşuyor: “Kapılar bize kapalı, haklarımız gasbediliyor”

Celal Bayar Azınlık Lisesinde “Öğrenci Pazarı” etkinliği

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği eski Başkanı Sami Toraman vefat etti