Anasayfa

26-11-2015
Suriye'ye geçerken yakalanan Batı Trakyalı serbest bırakıldı
Türkiye'den Suriye'ye gitmek isterken yakalanan ve daha sonra Yunanistan'a teslim edilen 40 yaşındaki Batı Trakyalı'nın serbest bırakıldığı belirtildi.
26 Kasım 2015 Perşembe

Türk güvenlik güçlerince yakalanan ve terör örgütü IŞİD bağlantısı olmasından şüphelenilen şahsın Yunanistan'a teslim edilmesinden sonra sorgusunun yapıldığı ifade edildi.

Haber ilk yayınladığı günlerde Gümülcineli olduğu iddia edilen kişinin, daha sonra basında yer alan haberlerde İskeçe'nin Koruköy'ünden olduğu ileri sürüldü. 40 yaşındaki şahsın İskeçe'de yaşadığı, daha önce iki kez Türkiye'den Suriye'ye geçtiği de basında yer alan iddialar arasında.

Sözkonusu kişinin terör örgütü IŞİD ile bir bağlantısına rastlanmadığı dile getirilerek, serbest bırakıldığı kaydedildi.

Haberler


Savaşın faturası Avrupa’ya: Enerji ve gıdada yeni zamlar kapıda

Zeybek’ten OPEKEPE skandalı hakkında sert eleştiriler

Batı Trakya Türkleri Homburg’daki iftar sofrasında buluştu

DMT Eyaletinden “EUFEAST” projesi için tanıtım toplantısı

Miçotakis: ‘Yunanistan için nükleer enerji artık masada’

Gümülcine Adliyesine bomba ihbarı

Hemetli köyünde gençlerden örnek iftar buluşması

İdadiye Türk Azınlık İlkokulu, okullar arası satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı

Gümülcine polisi 11 kilodan fazla sentetik uyuşturucu ele geçirdi

Meschede’de Batı Trakya Türkleri iftar sofrasında buluştu

Müftüler Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Doğu Makedonya – Trakya’da turizm stratejisi tanıtıldı