Anasayfa

25-05-2021
Encümenler Birliği, Başkonsolos Ömeroğlu'nu ziyaret etti
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Aday olarak veya oy kullanarak seçimlere katılan tüm soydaşlarımızı tebrik ediyor, encümen heyetlerine seçilen tüm soydaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz." denildi.
25 Mayıs 2021 Salı

Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği yönetim kurulu üyeleri, 24 Mayıs Pazartesi günü Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkonsolos Ömeroğlu, Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği yönetim kuruluna, azınlık okullarındaki encümen heyeti seçimlerinin gerçekleşmesindeki gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili olarak Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Batı Trakya Azınlık Okullarında Encümen Heyeti Seçimleri dün yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleşti. Bugün (24 Mayıs) Başkonsolosluğumuzu ziyaret eden Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Yönetim Kurulu üyelerine seçimlerin düzenlenmesindeki gayretleri sebebiyle teşekkür ettik. Bu vesileyle, aday olarak veya oy kullanarak seçimlere katılan tüm soydaşlarımızı tebrik ediyor, encümen heyetlerine seçilen tüm soydaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz."

Haberler


Trakya İşadamları Derneğinde yeni başkan Mustafa Katrancı

Zeybek: “Azınlık ilkokuluna kayıt engelinin hangi gerekçeye dayandığı hâlâ açıklanmadı”

BM raporunda Yunanistan mercek altında

Tütün üreticilerine OSDE uyarısı

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencilerinin geleneksel kermesi yarın başlıyor

Makedon Dili Merkezi’nin davası bir yıl ertelendi

İnanç Mustafaoğlu’ndan İskeçe’deki su zammına tepki

Gümülcine Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticilerine eğitim semineri düzenledi

Lavrio ihalesine İsrailli şirket de katıldı

Miçotakis: “Savunmaya milyarlar harcadık ancak yerli sanayimiz gelişmedi”

Türkçe ders kitapları Batı Trakya’ya geldi

Dağ köyleri ve uzak adalarda istihdama devlet desteği