Anasayfa

26-05-2021
ABD Selanik Başkonsolosu Lee, Mustafçova Belediyesi’ni ziyaret etti
Görüşmede bölgenin sorunları ve işbirliği olanakları ele alındı.
26 Mayıs 2021 Çarşamba

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Selanik Başkonsolosu Elizabeth Lee, Mustafçova Belediyesi’ni ziyaret etti. Konuyla ilgili olarak Mustafçova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Başkonsolos Lee'nin 25 Mayıs Salı günü Mustafçova Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin'le görüştüğü bildirildi.

Görüşmede belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ifade edildi.

Belediye binasında gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Delihüseyin ile ABD'nin Selanik Başkonsolos Lee arasında bölgedeki işsizlik, göç sorunu, kaplıca turizmi ve bölgenin turizm açısından geliştirilmesi, teknolojik yatırımlar, basma tipi tütün çeşidinin tanıtımı, biyolojik üretim konuları gibi konuların ele alındığı, ayrıca Amerikan Tarım Okulu ile Cisco şirketinin bilimsel ve teknolojik anlamda yapacağı katkılarla ilgili konuların değerlendirildiği belirtildi.

Başkonsolos Lee'nin bölgenin doğal güzelliğinden etkilendiğini dile getirdiğini ve pandemi şartları nedeniyle söz konusu ziyareti daha önce yapamadığını söylediği kaydedildi.

Belediye Başkanı Delihüseyin'in Başkonsolos Lee'ye görevinde başarılar dilediği ifade edildi.


Haberler


Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı