Anasayfa

26-05-2021
ABD Selanik Başkonsolosu Lee, Mustafçova Belediyesi’ni ziyaret etti
Görüşmede bölgenin sorunları ve işbirliği olanakları ele alındı.
26 Mayıs 2021 Çarşamba

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Selanik Başkonsolosu Elizabeth Lee, Mustafçova Belediyesi’ni ziyaret etti. Konuyla ilgili olarak Mustafçova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Başkonsolos Lee'nin 25 Mayıs Salı günü Mustafçova Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin'le görüştüğü bildirildi.

Görüşmede belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ifade edildi.

Belediye binasında gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Delihüseyin ile ABD'nin Selanik Başkonsolos Lee arasında bölgedeki işsizlik, göç sorunu, kaplıca turizmi ve bölgenin turizm açısından geliştirilmesi, teknolojik yatırımlar, basma tipi tütün çeşidinin tanıtımı, biyolojik üretim konuları gibi konuların ele alındığı, ayrıca Amerikan Tarım Okulu ile Cisco şirketinin bilimsel ve teknolojik anlamda yapacağı katkılarla ilgili konuların değerlendirildiği belirtildi.

Başkonsolos Lee'nin bölgenin doğal güzelliğinden etkilendiğini dile getirdiğini ve pandemi şartları nedeniyle söz konusu ziyareti daha önce yapamadığını söylediği kaydedildi.

Belediye Başkanı Delihüseyin'in Başkonsolos Lee'ye görevinde başarılar dilediği ifade edildi.


Haberler


OPEKEPE skandalında dört bakan yardımcısının adı geçiyor

Eğitim Bakanlığından İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesine sınırlı onarım

Şeçek etkinlikleri 1 Ağustos’da başlıyor

Atina’nın Palea Fokea bölgesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı

664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri programı belli oldu

Organik arıcılık desteklerinde usulsüzlük iddiaları meclis gündeminde

Ülke genelinde kavurucu sıcaklar etkili oluyor

Bakır Nefesli Çalgılar Beşlisi Gümülcine’ye geliyor

Oscar’lı ‘Anora’ Gümülcine Yazlık Sinemasında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de sahne alacak

Mustafa Mustafaoğlu’nun acılı günü: Oğlunu kaybetti

Kozlukebir Belediye Başkanı’ndan Ankara ziyareti