Anasayfa

12-06-2021
Bulgaristan ile işbirliği imkanları değerlendirildi
Bulgaristan Rakovski bölgesi ile Gümülcine arasında ekonomi, ticaret ve turizm alanında işbirliği olanakları ele alındı.
12 Haziran 2021 Cumartesi

Bulgaristan'ın Rakovski Belediyesi'nden yetkililer, Gümülcine'yi ziyaret ederek, Rodop ilinden sorumlu Eyalet Başkan Yardımıcısı Nikos Çalikidis'le görüştü.

Komşu Bulgaristan'dan gelen yetkililerle, Çalikidis başkanlığındaki heyetin, iki bölge arasında Leader projesi kapsamında gerçekleştirilecek işbirliği programını ele aldığı bildirildi. Taraflar, iki ülke ve iki bölge arasında Avrupa Birliği projelerini hayata geçirme, ekonomik işbirliği ve ticaret konularını masaya yatırdı.

Rodop ilinden Sorumlu Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Çalikidis yaptığı açıklamada iki ülke arasında yerel ürünleri öne çıkaran ve böylece alternatif turizmi teşvik eden şirketler arasındaki işbirliğini tartıştıklarını ve bunu geliştirecek öneriler üzerinde durduklarını kaydetti.



Haberler


İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolundan “Atatürk Söyleşisi”

AİHM, Yunanistan’ı bir kez daha mahkum etti

Kozlukebir Belediyesinden önemli duyuru

ABD, Antifa bağlantılı Avrupa menşeli 4 örgütü “terör örgütü” listesine ekledi

Yunan Hava Kuvvetleri tepki çeken “C130” paylaşımını sildi, taziye mesajı paylaştı

YTB tarafından Kosova’da Türkçenin ve Balkan Türklüğünün izleri yaşatıldı

Meriç’e yerleşim programı sınıfta kaldı: Yalnızca iki kişi hak kazandı

Danışma Kurulundan Ankara ziyareti açıklaması: “Sorunlarımızı anlatma fırsatı bulduk”

Türk askeri uçağı düştü: 20 şehit

Latinopulu hakkındaki soruşturma sürüyor

Atina’da çiftçilerden devlet destekleri ve maliyetler için eylem

Miçotakis’ten çiftçilere ve enerji sektörüne destek mesajı