Anasayfa

12-06-2021
Bulgaristan ile işbirliği imkanları değerlendirildi
Bulgaristan Rakovski bölgesi ile Gümülcine arasında ekonomi, ticaret ve turizm alanında işbirliği olanakları ele alındı.
12 Haziran 2021 Cumartesi

Bulgaristan'ın Rakovski Belediyesi'nden yetkililer, Gümülcine'yi ziyaret ederek, Rodop ilinden sorumlu Eyalet Başkan Yardımıcısı Nikos Çalikidis'le görüştü.

Komşu Bulgaristan'dan gelen yetkililerle, Çalikidis başkanlığındaki heyetin, iki bölge arasında Leader projesi kapsamında gerçekleştirilecek işbirliği programını ele aldığı bildirildi. Taraflar, iki ülke ve iki bölge arasında Avrupa Birliği projelerini hayata geçirme, ekonomik işbirliği ve ticaret konularını masaya yatırdı.

Rodop ilinden Sorumlu Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Çalikidis yaptığı açıklamada iki ülke arasında yerel ürünleri öne çıkaran ve böylece alternatif turizmi teşvik eden şirketler arasındaki işbirliğini tartıştıklarını ve bunu geliştirecek öneriler üzerinde durduklarını kaydetti.



Haberler


“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması