Anasayfa

12-06-2021
Bulgaristan ile işbirliği imkanları değerlendirildi
Bulgaristan Rakovski bölgesi ile Gümülcine arasında ekonomi, ticaret ve turizm alanında işbirliği olanakları ele alındı.
12 Haziran 2021 Cumartesi

Bulgaristan'ın Rakovski Belediyesi'nden yetkililer, Gümülcine'yi ziyaret ederek, Rodop ilinden sorumlu Eyalet Başkan Yardımıcısı Nikos Çalikidis'le görüştü.

Komşu Bulgaristan'dan gelen yetkililerle, Çalikidis başkanlığındaki heyetin, iki bölge arasında Leader projesi kapsamında gerçekleştirilecek işbirliği programını ele aldığı bildirildi. Taraflar, iki ülke ve iki bölge arasında Avrupa Birliği projelerini hayata geçirme, ekonomik işbirliği ve ticaret konularını masaya yatırdı.

Rodop ilinden Sorumlu Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Çalikidis yaptığı açıklamada iki ülke arasında yerel ürünleri öne çıkaran ve böylece alternatif turizmi teşvik eden şirketler arasındaki işbirliğini tartıştıklarını ve bunu geliştirecek öneriler üzerinde durduklarını kaydetti.



Haberler


Yüksek enflasyon Yunanistan’daki mevduatların değerini eritti

Engelli bireylere yönelik “Kişisel Yardımcı” programı ülke genelinde kalıcı hale geliyor

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünden Mevlit Kandili programı

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten teşekkür mesajı

Patriot bataryasının Girit’teki Suda Üssüne konuşlandırılması gündemde

Emekli desteğinin artırılması gündemde

Yunanistan’da 300 bin dönümün üzerinde ormanlık alan yandı

Batı Nil virüsünün yayılım alanı genişliyor

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Mevlit Kandili mesajı

Tarımsal destek ödemelerinde Transpay dönemi

Selanik’te sendikalardan 5 Eylül’de kitlesel miting çağrısı

GÜNDEM’in davetsiz misafiri: Gri martı