Anasayfa

12-06-2021
Bulgaristan ile işbirliği imkanları değerlendirildi
Bulgaristan Rakovski bölgesi ile Gümülcine arasında ekonomi, ticaret ve turizm alanında işbirliği olanakları ele alındı.
12 Haziran 2021 Cumartesi

Bulgaristan'ın Rakovski Belediyesi'nden yetkililer, Gümülcine'yi ziyaret ederek, Rodop ilinden sorumlu Eyalet Başkan Yardımıcısı Nikos Çalikidis'le görüştü.

Komşu Bulgaristan'dan gelen yetkililerle, Çalikidis başkanlığındaki heyetin, iki bölge arasında Leader projesi kapsamında gerçekleştirilecek işbirliği programını ele aldığı bildirildi. Taraflar, iki ülke ve iki bölge arasında Avrupa Birliği projelerini hayata geçirme, ekonomik işbirliği ve ticaret konularını masaya yatırdı.

Rodop ilinden Sorumlu Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Çalikidis yaptığı açıklamada iki ülke arasında yerel ürünleri öne çıkaran ve böylece alternatif turizmi teşvik eden şirketler arasındaki işbirliğini tartıştıklarını ve bunu geliştirecek öneriler üzerinde durduklarını kaydetti.



Haberler


ALCO anketinde Çipras’ın partisi ikinci, Karistianu dördüncü sırada

Çocuk Yardımı başvuruları bugün başladı

Yunanistan’dan ABTTF’nin BM İnsan Hakları Konseyine sunduğu yazılı bildiriye cevap

Chevron’dan Yunanistan’ın batısındaki enerji aramalarına yeni ortaklık

Gümülcine - Makaz yolu yeniden ulaşıma açıldı

Çipras siyasete yeni partiyle dönüyor

Başkonsoloslukta bayram coşkusu

Hüseyin Zeybek’den bayram mesajı

Özgür Ferhat’dan bayram tebriği

Burhan Baran’dan bayram mesajı

Çiğdem Asafoğlu’ndan Kurban bayramı tebriği

Şaban Bandak’tan bayram mesajı