Anasayfa

16-06-2021
Süleyman Macır'dan anlamlı ziyaret
Dimetoka Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Macır ve yönetim kurulu üyeleri 13 Haziran Pazar günü DEB Partisi Büyük Derbent Bürosu ile Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Meriç - Evros Şubesi'ni ziyaret etti.
16 Haziran 2021 Çarşamba

Dimetoka Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Macır ve yönetim kurulu üyeleri 13 Haziran Pazar günü DEB Partisi Büyük Derbent Bürosu ile Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Meriç - Evros Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak Dimetoka Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Macır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dernek Yönetim Kurulumuzla dün (13.06.21) DEB Partisi Büyük Derbent Şubesi ve Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Meriç-Evros Şubesine ziyaret gerçekleştirdik. Gündemi paylaşıp fikir alışverişinde bulunduk. Hoşgörü ve misafirperverlikleri için DEB Partisi şube başkanı sn. Apti Pencal'a, Abdurrahim Kuru hocamıza ve diğer yetkili arkadaşlara teşekkür ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz."

Haberler


Sağlık Bakanı Gümülcine Hastanesini ziyaret etti: Yeni hastane zamanında teslim edilecek

Hüseyin Zeybek’ten Egnatia Otoyolu için acil önlem çağrısı

Karasu sulama projesi başladı

Gümülcine’de Bayan İrşad Ekibinden Mevlid Kandili programı

Yangınlarında 470 bin dönümden fazla alan yandı

Batı Trakya’da Mevlid Kandili coşkusu

Özgür Ferhat’tan zeytin üreticilerinin devlet yardımı için soru önergesi

DEB Partisi Avrupa Parlamentosunda temaslarda bulundu

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulundan okul kapatmalarına tepki

Kimliğiyle Büyüyen Çocuk, Geleceğini Aydınlatır

Yeni Sol Partisinden hayvancılık krizine sert tepki

Danışma Kurulu Başkanı Trampa: “Azınlığımızı bölmeye çalışıyorlar”