Anasayfa

08-12-2015
İlhan Ahmet ve Hüseyin Zeybek saldırıyı kınadı
POTAMİ partisi Rodop ili milletvekili İlhan Ahmet ile SİRİZA partisi İskeçe milletvekili Hüseyin Zeybek, DEB Partisi Genel Merkezi'ne yapılan saldırıyı kınadı.
8 Aralık 2015 Salı

İlhan Ahmet açıklamasında saldırının faillerinin yakalanmasını talep etti. Milletvekil Zeybek ise saldırının demokrasiye yapılan bir saldırı olduğunu ifade etti.

İLHAN AHMET'İN AÇIKLAMASI

Milletvekili İlhan Ahmet'in DEB Partisi'ne yapılan saldırıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Dostluk Eşitlik Barış Partisine yapılan hain saldırıyı şidetle kınıyorum, hükümetin ve yetkili birimlerin faillerin derhal bulunması için gerekeni yapması hususunda çağrıda bulunuyorum.

Halkımız azınlık içinde vuku bulmuş olan bütün faili meçhul vandalizim olaylarının sanıklarının adalete teslim edilmesini beklemektedir. Ne yazık bugüne dek yaşanmış olan bütün olaylarda verilen vaadlere rağmen , sonuç elde edilememiştir. Bölgede barışın ve güvenliğin tesisi için ve adalet duygusunun tecelli etmesi için gerekenin yapılacağına dair olan inancımı ve ümidimi ifade etmek isterim."

HÜSEYİN ZEYBEK'TEN AÇIKLAMA

SİRİZA Partisi İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek de yaptığı yazılı açıklamayla DEB Partisi'ne yapılan salıdırıyı kınadı. Zeybek'in açıklaması şöyle: "Dün Dostluk Eşitlik Barış Partisi yeni Genel Merkez binasına yönelik olarak gerçekleştirilen saldırı nedeniyle üzüntülerimi ve geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Yapılan bu saldırı demokrasiye yapılan bir saldırıdır. Bugüne kadar bu tür hadiseler demokrasiye engel olamamıştır ve olamayacaktır."

Haberler


Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı