Anasayfa

26-06-2021
GTGB'den Trakya bölgesindeki üniversitelere ziyaret
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) yöneticileri 22-23 Haziran tarihlerinde Türkiye'nin Trakya bölgesinde bulunan, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni ziyaret etti.
26 Haziran 2021 Cumartesi

GTGB Başkanı Sedat Hasan, üniversitelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında açılacak olan uluslararası öğrenci başvuruları hakkında bilgi alan GTGB yöneticileri ayrıca üniversitelerde eğitim gören Batı Trakyalı öğrenciler ve eğitimleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

GTGB yöneticileri üniversitelerle olan iş birliğini daha da güçlendirme konusunda mutabık kaldıklarını belirterek, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Üniversitelerin Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak'a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Haberler


GTGB olağan genel kurula hazırlanıyor

Milletvekili Ferhat, Agrisnap uygulamasındaki sorunları meclis gündemine taşıdı

Gençler Karasu kıyısında buluşuyor

Milletvekili Baran: “İskeçe’de ambulans krizi vatandaşın hayatını tehlikeye atıyor”

Mustafçova Belediye Başkanı Kurt’tan Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

DTİK Kuzey Makedonya buluşması Üsküp’te gerçekleştirildi

Hasan Paçaman’dan Turus ve Eren’e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği genel kurulu bu pazar

Batı Trakya’da Ruh Sağlığı Hizmetlerine Yaklaşım ve Kültürel Etkiler

Batı Trakyalı Ömer Hacı Karaahmet, Türkiye üçüncüsü oldu

Zeybek: “Yeni tarım politikası üreticiyi zor durumda bırakacak”

SEÇEK Derneğinden Ankara’da üst düzey ziyaretler