Anasayfa

26-06-2021
GTGB'den Trakya bölgesindeki üniversitelere ziyaret
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) yöneticileri 22-23 Haziran tarihlerinde Türkiye'nin Trakya bölgesinde bulunan, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni ziyaret etti.
26 Haziran 2021 Cumartesi

GTGB Başkanı Sedat Hasan, üniversitelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında açılacak olan uluslararası öğrenci başvuruları hakkında bilgi alan GTGB yöneticileri ayrıca üniversitelerde eğitim gören Batı Trakyalı öğrenciler ve eğitimleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

GTGB yöneticileri üniversitelerle olan iş birliğini daha da güçlendirme konusunda mutabık kaldıklarını belirterek, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Üniversitelerin Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak'a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Haberler


Plastik kapaklar umuda dönüşüyor

Batı Trakya Türk heyeti, Viyana’daki AGİT toplantısına katıldı

Pire Türk Şehitliği’nde 18 Mart anma töreni

Gümülcine Başkonsolosluğunda bayramlaşma töreni 20 Mart Cuma günü

Gümülcine Müftülüğü ve GTGB’den iftar programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Gümülcine’de törenle anıldı

İskeçe işletmelerine Skroutz fırsatı

Dimetoka’da soydaşlardan birlik ve dayanışma iftarı

BTAYTD, Mucize Tiyatrosu ve GAT’tan iftar programı

5 milyarlık silahlanma atağı: İsrail sistemleri de dahil

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerini ağırladı

Şahin’de “Ramazan Sokağı”na yoğun ilgi