Anasayfa

26-06-2021
Erdal Arnavutoğlu'nun ani ölümü Yaka bölgesini yasa boğdu
İskeçe Yaka bölgesinin tanınan ve sevilen simalarından veteriner Erdal Arnavutoğlu'nun (49) ani ölümü bölgede büyük üzüntü yarattı.
26 Haziran 2021 Cumartesi

İskeçe Yaka bölgesinin tanınan ve sevilen simalarından veteriner Erdal Arnavutoğlu'nun genç yaşta ani ölümü bölgede büyük üzüntü yarattı. Veteriner Erdal Arnavutoğlu 49 yaşındaydı.

İskeçe iline bağlı Höyükköy'de yaşayan Erdal Arnavutoğlu'nun, 24 Haziran Perşembe günü kendine ait bahçede ilaçlama yaptığı sırada fenalaştığı öğrenildi. Arnavutoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yakınları tarafından İskeçe devlet hastanesine kaldırılan Erdal Arnavutoğlu'nun ölümünün tespit edildiği ifade edildi. Hastanede yapılan otopsi sonucunda ölümün kalp krizi nedenine bağlı olduğu belirtildi. Arnavutoğlu'nun genç yaşta vefatı Yaka bölgesindeki soydaşlar arasında büyük üzüntü yarattı.

1972 yılında Höyükköy'de dünyaya gelen ve 49 yaşında hayata veda eden Erdal Arnavutoğlu, 26 Haziran Cumartesi günü ikindi namazından sonra kendi köyünde toprağa verilecek. Veteriner hekim Erdal Arnavutoğlu, geride gözü yaşlı bir eş ve iki çocuk bıraktı.

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu olan Erdal Arnavutoğlu, Karaçanlar köyünden Nalan Bozacı ile evli olup, Olcay ve Ceren adında iki çocuk babasıydı.

GÜNDEM gazetesi olarak Erdal Arnavutoğlu'na Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.


Haberler


“Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan’ı Güzel Okuma ve Tecvid Yarışması” tamamlandı

Dışişleri Bakanlığından İsrail’in Yunan vatandaşlarına yönelik uygulamasına tepki

İskeçe Türk Birliğinden piknik etkinliği

Mehrikoz’da aşure etkinliği

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinden kapatılma sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı

Halk Birliğinden “Telebakım” programına eleştiri

Kuraklık alarmı: 12 adada olağanüstü hal ilan edildi

Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’