Anasayfa

19-07-2021
DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.
19 Temmuz 2021 Pazartesi

Çiğdem Asafoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı,

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, sevgi ve saygıyı pekiştirmenin en değerli ilkelerinden olan bir Bayrama daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Uzun süredir bizleri kısıtlayan covid-19 pandemisinden dolayı bu Bayramda da başta kendimiz olmak üzere tüm sevdiklerimizin sağlığını düşünerek ve pandemi ile savaşımızın bitmediğinin farkında olarak tedbirleri elden bırakmamalıyız. Ancak, Cenab-ı Allah'ın izniyle bu durumdan en kısa sürede kurtulup, yine birlik ve beraberlik içinde, kısıtlamaların olmadığı Bayramları kutlayacağımız günlerin geleceğini umut etmekteyim.

Bu vesile ile başta Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı huzurlu bir Bayram diliyorum."

Haberler


Nikos Botroços: “Somut sonuç alınana kadar eylemlerimiz devam edecek”

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Kerem Abdurahimoğlu oldu

Homburg’da Batı Trakya Türkleri kahvaltıda buluştu

Burhan Baran: “Dimetoka’ya müftü tayini azınlığın ruhunu ve iradesini yansıtmıyor”

Dedeağaç Belediyesinde “Acil Durum” ilan edildi

Çiftçi temsilcileri Miçotakis’le görüşmeden memnun ayrılmadı

Kathimerini: Heybeliada Ruhban Okulu için Ankara’da görüşme ihtimali

Gümülcine Belediyesinden yapay zeka ve çevre temalı Green Mission

ABTTF’den tek taraflı müftü atamasına tepki

Atina’da taksiciler 48 saatlik greve gitti

Sadık Sadık’ın acılı günü

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Miraç Kandili mesajı