Anasayfa

19-07-2021
DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.
19 Temmuz 2021 Pazartesi

Çiğdem Asafoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı,

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, sevgi ve saygıyı pekiştirmenin en değerli ilkelerinden olan bir Bayrama daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Uzun süredir bizleri kısıtlayan covid-19 pandemisinden dolayı bu Bayramda da başta kendimiz olmak üzere tüm sevdiklerimizin sağlığını düşünerek ve pandemi ile savaşımızın bitmediğinin farkında olarak tedbirleri elden bırakmamalıyız. Ancak, Cenab-ı Allah'ın izniyle bu durumdan en kısa sürede kurtulup, yine birlik ve beraberlik içinde, kısıtlamaların olmadığı Bayramları kutlayacağımız günlerin geleceğini umut etmekteyim.

Bu vesile ile başta Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı huzurlu bir Bayram diliyorum."

Haberler


Halkidiki’deki yangında alarm büyüyor: Evlerde hasar, deniz yoluyla tahliye

Halkidiki’de büyük yangın: 112’den tahliye uyarısı

Burak Adil doktora unvanını aldı

Batı Nil virüsünde bir haftada 45 yeni vaka: Toplam sayı 110’a çıktı

Özgür Ferhat’tan hayvan hastalıklarından etkilenen yetiştiricilere ek destek talebi

Selanik’te 6 yangınla suçlanan şüpheli kamerada

Kuruçay Köprüsü 9 yıl sonra yeniden ulaşıma açıldı

İmaret’te çıkan yangın nedeniyle 2 yerleşim yeri tahliye edildi

Güneş tutulması bugün: Yunanistan’da nereden görülebilecek?

ABTTF, EEDA’nın 2025 raporundaki eksikliklere dikkat çekti

Kırköy’de yağlı güreş heyecanı

Özgür Ferhat, dağlık bölgedeki yol güvenliği sorunlarını meclise taşıdı