Anasayfa

19-07-2021
DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.
19 Temmuz 2021 Pazartesi

Çiğdem Asafoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı,

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, sevgi ve saygıyı pekiştirmenin en değerli ilkelerinden olan bir Bayrama daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Uzun süredir bizleri kısıtlayan covid-19 pandemisinden dolayı bu Bayramda da başta kendimiz olmak üzere tüm sevdiklerimizin sağlığını düşünerek ve pandemi ile savaşımızın bitmediğinin farkında olarak tedbirleri elden bırakmamalıyız. Ancak, Cenab-ı Allah'ın izniyle bu durumdan en kısa sürede kurtulup, yine birlik ve beraberlik içinde, kısıtlamaların olmadığı Bayramları kutlayacağımız günlerin geleceğini umut etmekteyim.

Bu vesile ile başta Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı huzurlu bir Bayram diliyorum."

Haberler


Rodop ili temsilcileri ile Başbakanlık Ofisi arasında toplantı

Koyunköy yakınlarındaki yangın korkuttu

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda kupa yarın sahibini bulacak

Yeni trafik kanunu yürürlüğe girdi

Bu yıl ısınma amaçlı mazotun daha ucuz olması bekleniyor

Türkiye finalde!

Altın Şafak lideri Mihaloliakos için tahliye kararı

BTTADK’nın yeni eğitim yılı mesajında hak vurgusu

Yassıköy Belediyesinden Gastronomi Festivali ve Yöresel Tatlı Yarışması

Salih Murat, Kuzey Makedonya’da ’Yılın En İyi Milletvekili’ seçildi

Hüseyin Zeybek Meclis OPEKEPE komisyonunda yer aldı

EuroBasket 2025’te Türkiye – Yunanistan yarı final maçı bu akşam