Anasayfa

14-12-2015
Karayusuf'tan 10 Aralık İnsan Hakları Günü açıklaması
SİRİZA Partisi Rodop milletvekili Ayhan Karayusuf, 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yayımladı.
14 Aralık 2015 Pazartesi

Milletvekili Karayusuf açıklamasında; "İnsanlık onuru, özgürlük, demokrasi, eşitlik, , hukuk devleti ve insan haklarına saygı: Avrupa kültürüne entegre olmuş ama maalesef günümüzde tehdit altında olan değerler. Son yıllarada ülkemiz Yünanistan, ana giriş yolu olduğundan, mülteci akımını yönetmek zorunda kalan Avrupa Birliği ülkesi konumunda" ifadelerine yer verdi.

Aynı zamanda mecliste İnsan Hakları Daimi Özel Komisyonu Başkanı olan Karayusuf açıklamasının devamında şunları dile getirdi: "Karayususuf açıklaması şöyle: Meclis eşitlik, gençlik ve insan hakları daimi özel komisyonu, Avrupa Birliği içinde ve dışındaki ülkeler, uluslararası ve bölgesel örgütler yanı sıra toplumun bütününü temsil eden örgütler ile etkin işbirliğini geliştirerek, insan haklarının evrenselliğini ve bölünmezliğini savunmaya devam edecektir. Aynı zamanda toplum da , cinsiyet, köken, din, eğitim, sosyal sınıf ve cinsel yönelim farkı gözetmeksizin herkes için eşit hak talebi mücadelesine devam etmelidir."

Haberler


DYPA’dan çalışanlara eğitim programı: 750 euroya kadar destek

YTB Başkanlığına Abdulhadi Turus asaleten atandı

GAT genel kurulu 29 Mart’ta

Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti