Anasayfa

14-12-2015
Karayusuf'tan 10 Aralık İnsan Hakları Günü açıklaması
SİRİZA Partisi Rodop milletvekili Ayhan Karayusuf, 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yayımladı.
14 Aralık 2015 Pazartesi

Milletvekili Karayusuf açıklamasında; "İnsanlık onuru, özgürlük, demokrasi, eşitlik, , hukuk devleti ve insan haklarına saygı: Avrupa kültürüne entegre olmuş ama maalesef günümüzde tehdit altında olan değerler. Son yıllarada ülkemiz Yünanistan, ana giriş yolu olduğundan, mülteci akımını yönetmek zorunda kalan Avrupa Birliği ülkesi konumunda" ifadelerine yer verdi.

Aynı zamanda mecliste İnsan Hakları Daimi Özel Komisyonu Başkanı olan Karayusuf açıklamasının devamında şunları dile getirdi: "Karayususuf açıklaması şöyle: Meclis eşitlik, gençlik ve insan hakları daimi özel komisyonu, Avrupa Birliği içinde ve dışındaki ülkeler, uluslararası ve bölgesel örgütler yanı sıra toplumun bütününü temsil eden örgütler ile etkin işbirliğini geliştirerek, insan haklarının evrenselliğini ve bölünmezliğini savunmaya devam edecektir. Aynı zamanda toplum da , cinsiyet, köken, din, eğitim, sosyal sınıf ve cinsel yönelim farkı gözetmeksizin herkes için eşit hak talebi mücadelesine devam etmelidir."

Haberler


Kiraz Festivali’nin tarihi belli oldu

Celal Bayar Azınlık Ortaokuluna kayıtlar başlıyor

Hrisohoidis Meriç bölgesinde incelemelerde bulundu

Levent Sadık Ahmet’ten İpsala’da yaban mersini yatırımı

BTAYTD den mavi kapak kampanyasına destek

BTTÖB’de genel kurul hazırlığı

Özgür Ferhat, Spartakos Tarım Derneği yönetimini ağırladı

Gönüllü askerlik hizmetinde bulunacak ilk kadın grup göreve başladı

İskeçe Çınar Camii davası yeniden ertelendi: Mahkeme önünde gerginlik

’Türkiye-Yunanistan 1. Kültür Forumu’ Nevşehir’de düzenlendi

Miçotakis – Radev Sofya’da görüştü

YDP’nin anayasa değişikliği önerisi genel kurulda duyuruldu