Anasayfa

29-07-2021
Batı Trakya sarı bölgede olmaya devam ediyor
Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.
29 Temmuz 2021 Perşembe

Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından Avrupa ülkeleri için yayınlanan vaka haritasında Yunanistan'ın büyük bölümü yeniden kırmızıya boyandı.

Yunanistan, son birkaç haftadır salgının dördüncü dalgasını yaşarken ülke haritasındaki birçok bölge yeninden kırmızıya boyandı. Yunanistan'da sadece Batı Trakya, orta Yunanistan, Eğriboz adası ile kuzeydoğu Ege adaları sarı kategoride kaldı.

Perşembe günleri güncellenen haritanın verilerine göre Avrupa'nın önemli bir bölümü vaka artışı nedeniyle kırmızı renkte görünüyor. Buna göre İspanya, Portekiz, Fransa, Kıbrıs, Hollanda ve İrlanda kırmızı renge büründü. Bu arada Sicilya, Sardunya ve Korsika adalarının da son günlerde kırmızıya dahil olduğu ifade edildi.



Haberler


Gümülcine’de “Baroktan Rock’a” müzik etkinliği

Memurlar maaş artışı talebiyle 24 saatlik greve gitti

Batı Trakya Türk heyeti, AGİT’in Viyana toplantısında azınlığın sorunlarını gündeme taşıdı

Zeybek İskeçe Ovası Sulama Projesinin fondan çıkarılmasına tepki gösterdi

Yunanistan’da nüfus hızla azalıyor

TİKA Başkanı Abdullah Eren’den BTTDD Bursa Şubesine ziyaret

Yunanistan’da vatandaşların %72’si ülkede hukukun üstünlüğünün olduğuna inanmıyor

Yassıköy Belediyesinden Anneler Günü’ne özel etkinlik

2026’da çiftçilere 2,2 milyar euroluk destek ödemesi yapılacak

Survivor’da kaza: Yayın ertelendi

Gümülcine’de ücretsiz cilt kanseri taraması

Anneler Günü İskeçe Türk Birliğinde coşkuyla kutlandı