Anasayfa

29-07-2021
Batı Trakya sarı bölgede olmaya devam ediyor
Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.
29 Temmuz 2021 Perşembe

Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından Avrupa ülkeleri için yayınlanan vaka haritasında Yunanistan'ın büyük bölümü yeniden kırmızıya boyandı.

Yunanistan, son birkaç haftadır salgının dördüncü dalgasını yaşarken ülke haritasındaki birçok bölge yeninden kırmızıya boyandı. Yunanistan'da sadece Batı Trakya, orta Yunanistan, Eğriboz adası ile kuzeydoğu Ege adaları sarı kategoride kaldı.

Perşembe günleri güncellenen haritanın verilerine göre Avrupa'nın önemli bir bölümü vaka artışı nedeniyle kırmızı renkte görünüyor. Buna göre İspanya, Portekiz, Fransa, Kıbrıs, Hollanda ve İrlanda kırmızı renge büründü. Bu arada Sicilya, Sardunya ve Korsika adalarının da son günlerde kırmızıya dahil olduğu ifade edildi.



Haberler


Rodop Milletvekili Özgür Ferhat partisinden istifa etti

Kerem Abdurahimoğlu’nun kitabı yayımlandı

Batı Trakya’da 12 mavi bayrak ödüllü plaj bulunuyor

Gümülcine Müftülüğünden Kuzey Makedonya’ya kültür gezisi

Kuçumbas Maronya– Şapçı Belediye yönetimiyle bir araya geldi

Gümülcine’de işletmelere yönelik vergi ve iş hukuku semineri

Ressam Füsun Suka, Trakyalı Sanatçılar Sergisi’nde eserlerini sanatseverlerle buluşturdu

Tasulas: “Yunanistan-Türkiye sınırları tartışmaya kapalıdır”

BM’de “Türk Boğazları” gerilimi: Türkiye’den Yunanistan’a sert yanıt

Yerapetritis ile Bin Ferhan Atina’da görüştü

Zeybek: “Çiftçiye ‘borçlusun, öde’ deniliyor ama gerekçe açıklanmıyor”

“Batı Trakya” demek Cumhurbaşkanına serbestse, azınlık derneğine neden yasak?