Anasayfa

29-07-2021
Batı Trakya sarı bölgede olmaya devam ediyor
Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.
29 Temmuz 2021 Perşembe

Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından Avrupa ülkeleri için yayınlanan vaka haritasında Yunanistan'ın büyük bölümü yeniden kırmızıya boyandı.

Yunanistan, son birkaç haftadır salgının dördüncü dalgasını yaşarken ülke haritasındaki birçok bölge yeninden kırmızıya boyandı. Yunanistan'da sadece Batı Trakya, orta Yunanistan, Eğriboz adası ile kuzeydoğu Ege adaları sarı kategoride kaldı.

Perşembe günleri güncellenen haritanın verilerine göre Avrupa'nın önemli bir bölümü vaka artışı nedeniyle kırmızı renkte görünüyor. Buna göre İspanya, Portekiz, Fransa, Kıbrıs, Hollanda ve İrlanda kırmızı renge büründü. Bu arada Sicilya, Sardunya ve Korsika adalarının da son günlerde kırmızıya dahil olduğu ifade edildi.



Haberler


Gümülcine Belediyesi tarım yolları ve sokak aydınlatmalarını yeniledi

Türkiye üçüncüsü Karaahmet İskeçe Müftülüğünde ağırlanarak ödüllendirildi

GTGB’de “Yaratıcı Çocuk” etkinlikleri devam ediyor

Tarkan Multaza’dan reddedilen projeler hakkında açıklama

Gümülcine Müftülüğünden piknik etkinliği

Rıdvan Ahmet’ten belediye yönetimine sert eleştiri

RİTKKD heyeti, uygulanmayan AİHM kararlarını Strazburg’da gündeme taşıdı

SİRİZA’dan Çipras’a işbirliği mesajı

Seçek Derneği genel kurula gidiyor

Balkanlar’ın ortak geleceğine İskeçe Müftülüğünden akademik katkı

İskeçe’de şimdi de Özgürlük Meydanı’nda çevre düzenlemesi başlıyor

Atatürk’ün doğduğu evde 19 Mayıs coşkusu