Anasayfa

29-07-2021
Batı Trakya sarı bölgede olmaya devam ediyor
Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.
29 Temmuz 2021 Perşembe

Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından Avrupa ülkeleri için yayınlanan vaka haritasında Yunanistan'ın büyük bölümü yeniden kırmızıya boyandı.

Yunanistan, son birkaç haftadır salgının dördüncü dalgasını yaşarken ülke haritasındaki birçok bölge yeninden kırmızıya boyandı. Yunanistan'da sadece Batı Trakya, orta Yunanistan, Eğriboz adası ile kuzeydoğu Ege adaları sarı kategoride kaldı.

Perşembe günleri güncellenen haritanın verilerine göre Avrupa'nın önemli bir bölümü vaka artışı nedeniyle kırmızı renkte görünüyor. Buna göre İspanya, Portekiz, Fransa, Kıbrıs, Hollanda ve İrlanda kırmızı renge büründü. Bu arada Sicilya, Sardunya ve Korsika adalarının da son günlerde kırmızıya dahil olduğu ifade edildi.



Haberler


FUEN TAG yıllık toplantısını Üsküp’te gerçekleştirildi

Amaç bağcıyı dövmek olunca

Muhabirler Derneğinden Batı Trakyalı gazetecilerle dayanışma mesajı

İTB Gençlik Buluşmaları’nın ekim ayı konuğu Mustafa Trampa

Dedeağaç’ta Uluslararası Fotoğraf Haftası etkinliği

Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi