Anasayfa

29-07-2021
Batı Trakya sarı bölgede olmaya devam ediyor
Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.
29 Temmuz 2021 Perşembe

Batı Trakya, Kovid -19 vakaları açısından Yunanistan'daki en iyi bölgelerden biri olmaya devam ediyor.

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından Avrupa ülkeleri için yayınlanan vaka haritasında Yunanistan'ın büyük bölümü yeniden kırmızıya boyandı.

Yunanistan, son birkaç haftadır salgının dördüncü dalgasını yaşarken ülke haritasındaki birçok bölge yeninden kırmızıya boyandı. Yunanistan'da sadece Batı Trakya, orta Yunanistan, Eğriboz adası ile kuzeydoğu Ege adaları sarı kategoride kaldı.

Perşembe günleri güncellenen haritanın verilerine göre Avrupa'nın önemli bir bölümü vaka artışı nedeniyle kırmızı renkte görünüyor. Buna göre İspanya, Portekiz, Fransa, Kıbrıs, Hollanda ve İrlanda kırmızı renge büründü. Bu arada Sicilya, Sardunya ve Korsika adalarının da son günlerde kırmızıya dahil olduğu ifade edildi.



Haberler


Restore edilen Atatürk Evi düzenlenen törenle açıldı

Şapçı’nın tanınmış isimlerinden İdris Ahmet vefat etti  

Sadık Ahmet ailesinden Edirne Valisi Sezer’e ziyaret

BM: İsrail saldırıları sonucu Gazze’de ekili alanların yüzde 87’si zarar gördü

Grevdeki doktorlar Sağlık Bakanlığı önünde gösteri düzenledi

Latinopulu’dan New York’a Müslüman Belediye Başkanı yorumu: “Batı için kara bir gün”

Yunanistan Belediyeler Birliği Kongresi Dedeağaç’ta yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk Gümülcine’de anılacak

Hafta sonu yağış geliyor

Selanik’teki Atatürk Evi 10 Kasım’a hazır

Yeni kimliklerde randevu krizi

GTGB’de ‘Yaratıcı Çocuk’ etkinliği