Anasayfa

20-08-2021
Depoda çıkan yangın eve sıçradı
Meriç ili Sofulu Belediyesi'ne bağlı Kartunça köyündeki depoda yangın çıktı. Yaklaşık 50 ailenin yaşadığı Kartunça (Geriko) köyünde bu sabah (20 Ağustos Cuma) saat 10.00 civarında bir depoda yangın çıktı.
20 Ağustos 2021 Cuma

Meriç ili Sofulu Belediyesi'ne bağlı Kartunça köyündeki depoda yangın çıktı. Yaklaşık 50 ailenin yaşadığı Kartunça (Geriko) köyünde bu sabah (20 Ağustos Cuma) saat 10.00 civarında bir depoda yangın çıktı.

Depoda başlayan yangın ilerleyen dakikalarda yandaki eve de sıçradı. Yangının daha fazla büyümemesi için köy sakinleri kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı.

Yangının çıktığı ilk dakikalarda Sofulu İtfaiyesi bilgilendirildi. Olay yerine 3 yangın söndürme aracı geldi.

Köylülerin çabası ve itfaiye çalışanlarının müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.


Haberler


Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu

Seçek’te 672 yıllık gelenek coşkuyla yaşatıldı

Atina yakınlarında yangın söndürme çalışmaları sırasında iki helikopter çarpıştı

Refika Habipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

73 orman yangınıyla mücadele sürüyor

Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı

Rodop ilinde yangın riski en yüksek seviyede

GAT Festivali 2 Ağustos’ta

AB ülkelerinde bu yıl orman yangınlarında kayıp 435 bin hektarı buldu

Irmak Arıcı’nın yerine Güliz Ayla sahne alacak

Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak