Anasayfa

13-09-2021
Elektrikte indirim müjdesi
DEİ ve özel tedarikçiler faturalarda indirime gidiyor.
13 Eylül 2021 Pazartesi

Çevre ve Enerji Bakanı Kostas Skrekas, DEİ ve diğer özel tedarikçi şirketlerin elektrik faturalarında indirime gideceklerini açıkladı. Skrekas, indirimin 600 kilovat saate kadar olabileceğini kaydetti.

Bakanlık olarak her eve ortalama ayda 9 euroluk bir indirim yapılmasını kararlaştırdıklarını belirten Skrekas, DEİ ve diğer elektrik tedarikçisi şirketlerinin bunun yanı sıra ek indirimler yapacağını söyledi. Bakan, yeni uygulamanın yıl sonuna kadar devam edeceğini kaydetti ve indirimin önümüzdeki ay gönderilecek faturalara yansıyacağını açıkladı. Skrekas, tüketicilerin yüzde 80'inin söz konusu indirimden yararlanacağını ifade etti.

Öte yandan Çevre ve Enerji Bakanı Kostas Skrekas, küçük ve orta ölçekli işletmelere, lokanta ve turizm şirketlerine, enerji tasarrufuna yönelik yatırımlar için 450 milyon euroluk bir fon oluşturulacağını duyurdu.

Haberler


Mucize Tiyatrosunda yeni kayıt dönemi başlıyor

Son 70 yılın en soğuk 1 Mayıs’ı

BTTDD’de “Beyaz Liste”nin Genel Başkan adayı Batuhan Kaşifoğlu oldu

Çipras’tan yeni parti adımı: Manifesto yayımlandı

Metron Analysis anketinde YDP 2,5 puan kayıpta

Kosova ve K. Makedonya Türkleri AP’de tanıtıldı

Din Görevlileri Derneğinden Başkonsolos Aykut Ünal ve müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Success Yabancı Dil Kursundan Londra çıkarması: Öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi

IEA: Dünya tarihinin en büyük enerji krizlerinden biriyle karşı karşıya

Eyalet Gençlik Meclisi ilk toplantısını yapıyor

Politico: Avrupa yakıt stoklarını bilmiyor, koordinasyon eksikliği risk yaratıyor

Gümülcine’de bazı yollar asfalt çalışması nedeniyle kapatılacak