Anasayfa

15-09-2021
Vergi beyannameleri için son gün!
Vergi beyannamelerini yaptırmak isteyenler için süre gece saat 24.00'da sona eriyor.
15 Eylül 2021 Çarşamba

2020 yılı gelirleri ile ilgili vergi beyannameleri için tanınan süre bugün (15 Eylül Çarşamba) gece yarısında sona eriyor. Maliye Bakanlığı beyannameler için ek süre vermeyi planlamıyor.

Verilere göre dün gece itibarıyla toplam 6.290.000 vergi beyannamesi yapılırken, söz konusu rakamın geçen yıl süre sona erdiğinde 6.372.415 olduğu bildirildi. Geçen yıla oranla dün itibarıyla yaklaşık 82 bin daha az beyanname yapıldı.

Vergi borçlarının ödenmesi ile ilgili planlamaya göre, temmuz ve ağustos ayını kapsayan ilk iki taksitin 17 Eylül Cuma, eylül ayı taksitinin ise ay sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. Ekim ayından şubat ayına kadar olan beş taksitin de her ayın sonuna kadar ödenmesi ve böylece vergi borçlarının toplam 8 taksitte ödenmesi planlanıyor.

Haberler


Nikos Botroços: “Somut sonuç alınana kadar eylemlerimiz devam edecek”

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Kerem Abdurahimoğlu oldu

Homburg’da Batı Trakya Türkleri kahvaltıda buluştu

Burhan Baran: “Dimetoka’ya müftü tayini azınlığın ruhunu ve iradesini yansıtmıyor”

Dedeağaç Belediyesinde “Acil Durum” ilan edildi

Çiftçi temsilcileri Miçotakis’le görüşmeden memnun ayrılmadı

Kathimerini: Heybeliada Ruhban Okulu için Ankara’da görüşme ihtimali

Gümülcine Belediyesinden yapay zeka ve çevre temalı Green Mission

ABTTF’den tek taraflı müftü atamasına tepki

Atina’da taksiciler 48 saatlik greve gitti

Sadık Sadık’ın acılı günü

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Miraç Kandili mesajı