Anasayfa

28-12-2015
Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı vefat etti!...
İstanbul'daki Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Sabri Yılmaz, vefat etti.
28 Aralık 2015 Pazartesi

Yaklaşık üç hafta önce beyin kanaması geçiren Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Sabri Yılmaz'ın tedavisi bir süre Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde yapıldı. Yılmaz daha sonra tedavi için Avrasya Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne nakledildi. Kulüp başkanı Sabri Yılmaz 27 Aralık Pazar akşamı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yılmaz, 28 Aralık Pazartesi günü Zeytinburnu Batı Trakya Camii'nde kılınan ikinci namazına muteakip düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Vefat haberiyle ilgili olarak Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nden yapılan açıklama şöyle: "Uzun süredir yoğun bakımda sürdürdüğü hayata tutulma mücadelesini kaybeden İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkanımız Sabri Yılmaz vefat etmiştir. Merhum başkanımıza Allah'tan rahmet diler, kederli ailesi ve tüm Batı Trakya camiasının başı sağolsun."

Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Sabri Yılmaz'ın cenaze törenine İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Necmettin Hüseyin, BTTDD Zeytinburnu Şube Başkanı Besim İsmailbaşa, Batı Trakya Eğitim Araştırma ve Cami Yaptırma Derneği Başkanı Musa Yurt, BTTDD eski başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İskeçe'nin Şahin köyünden olan bir ailenin çocuğu olan Sabri Yılmaz 1958 Yalova doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası olan Sabri Yılmaz tekstil işiyle uğraşıyordu. 57 yaşında Allah'ın rahmetine kavuşan İstanbul Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Sabri Yılmaz, Batı Trakyalıların yoğun olaran yaşadığı Zeytinburnu'nda ikamet ediyordu.

Haberler


Yunanistan’da emekliler için hayat zor!

Doğu Makedonya – Trakya’nın turizm şampiyonu yine Türkler oldu

15. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası için kayıtlar başlıyor

GTGB’de ‘Yaratıcı Çocuk’ etkinlikleri devam ediyor

Kiraz Festivali Futbol Turnuvasının finali Çepelli ile Bulatköy arasında oynanacak

Selanik ve Rodop arama kurtarma ekipleri yöneticilerinden Edirne ziyareti

Yeni Sol Partisi Akropolis’te Filistin bayrağı açtı

Hebilköy’deki ‘Şampiyonluk Taşı’ sarı kırmızı

Edirne’deki sınır kapılarında ilave önlemler alındı

Greve giden taksicilerden Eleftherios Venizelos Havalimanı’nda eylem

BATÖB’den YTB Başkanı Abdullah Eren’e ziyaret

DEB Partisi hakkındaki seçim itirazı davası geri çekildi