Anasayfa


28-09-2021
Milletvekili İlhan Ahmet, BAKEŞ’i ziyaret etti
Değişim Hareketi (KİNAL) Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi'ni (BAKEŞ) ziyaret etti.
28 Eylül 2021 Salı

Değişim Hareketi (KİNAL) Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi'ni (BAKEŞ) ziyaret etti. Başkan Hüseyin Bostancı ve kurum çalışanlarıyla bir araya gelen İlhan Ahmet, kuruluşundan bu yana merkezi ziyaret eden ilk azınlık milletvekili olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Milletvekili İlhan Ahmet BAKEŞ ziyaretiyle ilgili olarak şunları kaydetti:

“Azınlık milletvekili olarak, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi'ni (BAKEŞ) ziyaret ettim, değerli başkanı Hüseyin Bostancı ve kurum çalışanlarıyla görüştüm.

Ziyaretimde, özellikle eğitim alanında yaptıkları girişimlere ve özel anaokulu ve ortaokul açma gibi taleplerle eğitime sağlamak istedikleri katkılara destek verdiğimi bir kez daha yineledim. Söz konusu girişimleriyle ilgili geçmiş dönemki ve şu anki milli eğitim bakanları tarafından sergilenen olumsuz tutumları, meclis gündemine getirmem konusunda hemfikir olduk.

Görüşmede de belirttiğim gibi, azınlığımızın her alandaki hak ve hukukunun meclis çatısı altında ısrarlı takipçisi olmaya, Azınlık temsilcisi görevimi layıkıyla sürdürmeye devam edeceğim.

Bu bakımdan da çalışmalarıyla ve yayınlarıyla azınlığımızın önemli bilimsel ve akademik oluşumu haline gelen bu güzide kurumumuzun kuruluşunda yer alan ve ilk asbaşkanlık görevini yapan şahsım için bugün milletvekili olarak gerçekleştirdiğim ziyaret ayrıca bir öneme sahiptir.

Kuruluşundan bu yana kurumumuzu ve kıymetli yönetim kurulu ile emektarlarını makamlarında ziyaret eden ilk azınlık milletvekili oldum. Kabulleri ve samimi sohbetleri için sayın başkana teşekkür ederim.”

Haberler


BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!

İnhanlı Belediyesinde içme suyu tedariki için 4 milyon euroluk proje

AEK Kadın Voleybol Takımı’nda Yunus Öçal dönemi sona erdi

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu

Çöl tozu Atina’da gökyüzünü kapladı

ABD Dışişleri Bakanlığının 2023 Yunanistan İnsan Hakları Raporu yayımlandı