Anasayfa

11-10-2021
Meriç iline 250 sınır koruyucusu daha geliyor
Vatandaşı Koruma Bakanı Takis Theodorikakos, Meriç ilinin ziyaretinde bölgede 250 sınır koruyucusunun daha görevlendirileceğini açıkladı.
11 Ekim 2021 Pazartesi

Bakan Theodorikakos, Meriç ilinde Kartanies sınır karakolunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yunanistan - Türkiye sınırındaki 37 kilometrelik çelik çitin tamamlandığını belirten Theodorikakos, bunun bölgenin güvenliğine olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Yunanistan'ın barış ve istikrarı koruduğunu, Avrupa hukukuna saygı gösterdiğini ve aynı zamanda her türlü tehdide cevap verebilecek noktada olduğunu kaydeden Theodorikakos, Yunanistan'ın Fransa ile imzaladığı savunma anlaşmasından sonra daha güçlü olduğunu savundu.

Vatandaşı Koruma Bakanı, sınır bölgesindeki güvenliği güçlendirmek amacıyla Meriç ilinde 250 sınır koruyucusunun daha görevlendirileceğini söyledi. Theodorikakos, "Sınır bölgelerinin güvenliğini sağlamak, ülkenin güvenliğini sağlamaktır" ifadesinin kullanarak, bu amaçla gerekli tüm önlemleri alacaklarını dile getirdi.

Haberler


İskeçe Türk Birliği genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliği seçimleri yapıldı

Rodos’ta 23 Nisan coşkusu

Selanik Derneğinde Kadınlar Günü buluşması

Macron’dan Yunanistan’a destek vaadi

Borçlara 72 taksit geri geliyor

İTB genel kurulu yarın

AB Konseyi Başkanı Costa: Avrupa enerji bağımsızlığını sağlamalı

Eyaletten kuduz aşısı açıklaması

Topsidis, Doğu Makedonya - Trakya’daki ticaret temsilcileriyle görüştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde genel kurul heyecanı

Yassıköy Belediyesinden çocuklara özel şenlik