Anasayfa

11-10-2021
Meriç iline 250 sınır koruyucusu daha geliyor
Vatandaşı Koruma Bakanı Takis Theodorikakos, Meriç ilinin ziyaretinde bölgede 250 sınır koruyucusunun daha görevlendirileceğini açıkladı.
11 Ekim 2021 Pazartesi

Bakan Theodorikakos, Meriç ilinde Kartanies sınır karakolunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yunanistan - Türkiye sınırındaki 37 kilometrelik çelik çitin tamamlandığını belirten Theodorikakos, bunun bölgenin güvenliğine olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Yunanistan'ın barış ve istikrarı koruduğunu, Avrupa hukukuna saygı gösterdiğini ve aynı zamanda her türlü tehdide cevap verebilecek noktada olduğunu kaydeden Theodorikakos, Yunanistan'ın Fransa ile imzaladığı savunma anlaşmasından sonra daha güçlü olduğunu savundu.

Vatandaşı Koruma Bakanı, sınır bölgesindeki güvenliği güçlendirmek amacıyla Meriç ilinde 250 sınır koruyucusunun daha görevlendirileceğini söyledi. Theodorikakos, "Sınır bölgelerinin güvenliğini sağlamak, ülkenin güvenliğini sağlamaktır" ifadesinin kullanarak, bu amaçla gerekli tüm önlemleri alacaklarını dile getirdi.

Haberler


Eğitim için askerliğini tecil ettirmeyenler 12 ay yerine 9 ay askerlik yapacak

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten Mevlid Kandili mesajı

Habipoğlu: “Eğitim özerkliğimiz sistematik olarak ortadan kaldırılıyor”

Özgür Ferhat’tan Gümülcine Organize Sanayi Bölgesi için özel teşvik talebi

BAKEŞ’ten iki yeni kitap: Şiirden hikayeye uzanan edebiyat yolculuğu

Ölümün karşısında dahi öfkesini dizginleyemeyen zihniyet

Yüksek enflasyon Yunanistan’daki mevduatların değerini eritti

Engelli bireylere yönelik “Kişisel Yardımcı” programı ülke genelinde kalıcı hale geliyor

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünden Mevlit Kandili programı

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten teşekkür mesajı

Patriot bataryasının Girit’teki Suda Üssüne konuşlandırılması gündemde

Emekli desteğinin artırılması gündemde