Anasayfa

11-10-2021
Meriç iline 250 sınır koruyucusu daha geliyor
Vatandaşı Koruma Bakanı Takis Theodorikakos, Meriç ilinin ziyaretinde bölgede 250 sınır koruyucusunun daha görevlendirileceğini açıkladı.
11 Ekim 2021 Pazartesi

Bakan Theodorikakos, Meriç ilinde Kartanies sınır karakolunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yunanistan - Türkiye sınırındaki 37 kilometrelik çelik çitin tamamlandığını belirten Theodorikakos, bunun bölgenin güvenliğine olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Yunanistan'ın barış ve istikrarı koruduğunu, Avrupa hukukuna saygı gösterdiğini ve aynı zamanda her türlü tehdide cevap verebilecek noktada olduğunu kaydeden Theodorikakos, Yunanistan'ın Fransa ile imzaladığı savunma anlaşmasından sonra daha güçlü olduğunu savundu.

Vatandaşı Koruma Bakanı, sınır bölgesindeki güvenliği güçlendirmek amacıyla Meriç ilinde 250 sınır koruyucusunun daha görevlendirileceğini söyledi. Theodorikakos, "Sınır bölgelerinin güvenliğini sağlamak, ülkenin güvenliğini sağlamaktır" ifadesinin kullanarak, bu amaçla gerekli tüm önlemleri alacaklarını dile getirdi.

Haberler


Gümülcine Müftülüğünden online Kur’an Kursu

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, Karacaoğlan okuluna yapılan saldırıyı kınadı

İTB Gençlik Kolundan Selanik’e anlamlı gezi

Danışma Kurulu, Karacaoğlan İlkokuluna saldırıyı kınadı

Uçuş iptalleriyle ilgili soruşturma başlatıldı

Karacaoğlan Türk Azınlık İlkokuluna saldırı

Çiftçilerden eyleme devam kararı

ABD Venezuala’ya saldırdı, Maduro yakalanarak ülke dışına çıkarıldı

Turus: “YTB, 2025’te yarım milyon kişiye ulaştı”

Doğu Makedonya – Trakya Eyaletinin 2026 bütçesi kabul edildi

790 bin araç sahibi taşıt vergisini ödemedi

Soğuk hava gitti, ılık ve yağışlı hava geliyor