Anasayfa

12-10-2021
Pasaportlar dijital ortamda yenilenecek
Dijital Yönetim Bakanı Kiriakos Pierrakakis, vatandaşların yıl sonuna kadar pasaportlarını dijital ortamda yenileyebileceğini açıkladı.
12 Ekim 2021 Salı

Dijital Yönetim Bakanı Kiriakos Pierrakakis, vatandaşların yıl sonuna kadar pasaportlarını dijital ortamda yenileyebileceğini açıkladı.

Pierrakakis, 17 Ekim Salı günü (bugün) katıldığı bir televizyon programda, pasaportların kısa bir süre sonra e-imza kullanılarak "gov.gr" internet sitesi üzerinden yenilenebileceğini belirtti.

Aşı yaptıran gençlere yönelik Freedom Pass/ Data uygulamasına da değinen Pierrakakis, dün platformun açılmasıyla 14.000 kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek, şu ana kadar yaklaşık 11.000 gencin hesaplarına 50 GB internet paketinin gönderildiğini açıkladı.

Haberler


Anneler Günü İskeçe Türk Birliğinde coşkuyla kutlandı

İTB ve GTGB halk oyunları ekipleri Kuzey Makedonya’daki Hıdırellez Şenlikleri’nde sahne aldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Anneler Günü ziyaretleri

Mustafçova’daki hatim etkinliğinde trafik cezası tepkisi

Soydaşlar Mustafçova’daki hatim etkinliğinde buluştu

İskeçe’de terk edilmiş evde ölü bebek bulundu

BTTDD’nin yeni Genel Başkanı Batuhan Kaşifoğlu oldu

Kamu çalışanları greve gidiyor

Patrik Vartholomeos: “Heybeliada Ruhban Okulu’nun yenilenen binasının açılışı eylülde yapılacak”

DSÖ: Hantavirüs riski küresel ölçekte düşük

İskeçe Türk Birliği’nden Anneler Günü etkinliği

Rodop e-EFKA’daki personel yetersizliği meclis gündeminde