Anasayfa

12-10-2021
Pasaportlar dijital ortamda yenilenecek
Dijital Yönetim Bakanı Kiriakos Pierrakakis, vatandaşların yıl sonuna kadar pasaportlarını dijital ortamda yenileyebileceğini açıkladı.
12 Ekim 2021 Salı

Dijital Yönetim Bakanı Kiriakos Pierrakakis, vatandaşların yıl sonuna kadar pasaportlarını dijital ortamda yenileyebileceğini açıkladı.

Pierrakakis, 17 Ekim Salı günü (bugün) katıldığı bir televizyon programda, pasaportların kısa bir süre sonra e-imza kullanılarak "gov.gr" internet sitesi üzerinden yenilenebileceğini belirtti.

Aşı yaptıran gençlere yönelik Freedom Pass/ Data uygulamasına da değinen Pierrakakis, dün platformun açılmasıyla 14.000 kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek, şu ana kadar yaklaşık 11.000 gencin hesaplarına 50 GB internet paketinin gönderildiğini açıkladı.

Haberler


ABTTF Başkanı Habipoğlu’ndan Çınar Camii davasında yargılananlara destek mesajı

Doğu Makedonya - Trakya için turuncu alarm; şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Çiğdem Asafoğlu oldu

Dendias, BAE Dışişleri Bakanı ile Körfez’deki saldırıları görüştü

Tempi davası öncesi basın örgütlerinden şeffaflık çağrısı

Başkonsolos Ünal’dan Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğine ziyaret

Üsküp’te Balkan dini kurumlar toplantısı

Fuel Pass için başvurular başlıyor

Türk Milli Takımı 24 yıl sonra dünya kupasında

OPEKEPE soruşturmasında 11 milletvekili için dokunulmazlık talebi

Musa Vidinli’den İlhan Ahmet’e eleştiri: “Azınlık davalarından uzaklaştı”

Öykü yarışmasının ödül töreni yapıldı