Anasayfa

12-10-2021
Pasaportlar dijital ortamda yenilenecek
Dijital Yönetim Bakanı Kiriakos Pierrakakis, vatandaşların yıl sonuna kadar pasaportlarını dijital ortamda yenileyebileceğini açıkladı.
12 Ekim 2021 Salı

Dijital Yönetim Bakanı Kiriakos Pierrakakis, vatandaşların yıl sonuna kadar pasaportlarını dijital ortamda yenileyebileceğini açıkladı.

Pierrakakis, 17 Ekim Salı günü (bugün) katıldığı bir televizyon programda, pasaportların kısa bir süre sonra e-imza kullanılarak "gov.gr" internet sitesi üzerinden yenilenebileceğini belirtti.

Aşı yaptıran gençlere yönelik Freedom Pass/ Data uygulamasına da değinen Pierrakakis, dün platformun açılmasıyla 14.000 kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek, şu ana kadar yaklaşık 11.000 gencin hesaplarına 50 GB internet paketinin gönderildiğini açıkladı.

Haberler


Plaka’daki patlamada can kaybı 6’ya yükseldi

Yağış ve sıcaklık düşüşü bekleniyor

Plaka’daki patlamada ikinci kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Sakellaridis’ten Miçotakis-Netanyahu görüşmesine tepki

Atina’da bir binada meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı

Trakya İşadamları Derneğinde yeni başkan Mustafa Katrancı

Zeybek: “Azınlık ilkokuluna kayıt engelinin hangi gerekçeye dayandığı hâlâ açıklanmadı”

BM raporunda Yunanistan mercek altında

Tütün üreticilerine OSDE uyarısı

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencilerinin geleneksel kermesi yarın başlıyor

Makedon Dili Merkezi’nin davası bir yıl ertelendi

İnanç Mustafaoğlu’ndan İskeçe’deki su zammına tepki