Anasayfa

16-10-2021
KİNAL'da Yorgo Papandreu ismi duyulmaya başladı
KİNAL Partisi'ndeki başkan seçimiyle ilgili gelişmeler hız kazandı.
16 Ekim 2021 Cumartesi

KİNAL Partisi'ndeki başkan seçimiyle ilgili gelişmeler hız kazandı. PASOK partisi eski başkanı ve eski başbakan Yorgo Papandreu'nun başkanlık adaylığı için ismi geçmeye başladı.

Mevcut başkan Fofi Yennimata'nın başkanlık yarışından çekilmesiyle aday sayısı da artmaya başladı. Parti başkanlığı için şu ana kadar altı kişi adaylığını açıklarken, adaylık başvurularının onayıyla ilgili resmi kararların kongre komisyonu tarafından açıklanacağı bildirildi.

Bu arada, eski başbakan ve PASOK partisinin eski başkanı Yorgo Papandreu'nun da KİNAL partisi başkanlığı için ismi geçmeye başladı. Partinin önde gelen isimlerinin Yorgo Papandreu'yu adaylığını açıklaması için ikna etmeye çalıştığı vurgulandı. Papanreu’nun iönümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı yapacağı ifade edildi.

KİNAL'da başkan adaylığı için sürenin 22 Ekim'e kadar uzatılacağı belirtildi.

Haberler


Batı Trakya’da yeni bir kimlik tartışması mı yürütülüyor?

Rodop ilinde doğumlarda yüzde 14,8 düşüş

YDP birinci, ELAS ikinci sırada

Gümülcine Müftülüğü’nden yetişkin bayanlara uzaktan Kur’an kursu

Yerapetritis: “İsrail ile işbirliğimizi geliştireceğiz”

İTB Gençlik Kolu seçimleri 11 Eylül’de

PISA 2025 sonuçlarında Yunanistan OECD ortalamasının altında kaldı

ABTTF: “Yunanistan azınlık haklarında çifte standart uyguluyor”

Selanik Müslümanları Derneğinden Başkonsolos Gedik’e veda ziyareti

Zeybek: “İskeçe ve Batı Trakya hükümetin öncelikleri arasında değil”

Mehmet Emin Aga, vefatının 20. yılında kabri başında anıldı

Şentop’tan Batı Trakya ziyareti: “Soydaşlarımızın hak ve hukuk mücadelesinin daima yanında olacağız”