Anasayfa

16-10-2021
KİNAL'da Yorgo Papandreu ismi duyulmaya başladı
KİNAL Partisi'ndeki başkan seçimiyle ilgili gelişmeler hız kazandı.
16 Ekim 2021 Cumartesi

KİNAL Partisi'ndeki başkan seçimiyle ilgili gelişmeler hız kazandı. PASOK partisi eski başkanı ve eski başbakan Yorgo Papandreu'nun başkanlık adaylığı için ismi geçmeye başladı.

Mevcut başkan Fofi Yennimata'nın başkanlık yarışından çekilmesiyle aday sayısı da artmaya başladı. Parti başkanlığı için şu ana kadar altı kişi adaylığını açıklarken, adaylık başvurularının onayıyla ilgili resmi kararların kongre komisyonu tarafından açıklanacağı bildirildi.

Bu arada, eski başbakan ve PASOK partisinin eski başkanı Yorgo Papandreu'nun da KİNAL partisi başkanlığı için ismi geçmeye başladı. Partinin önde gelen isimlerinin Yorgo Papandreu'yu adaylığını açıklaması için ikna etmeye çalıştığı vurgulandı. Papanreu’nun iönümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı yapacağı ifade edildi.

KİNAL'da başkan adaylığı için sürenin 22 Ekim'e kadar uzatılacağı belirtildi.

Haberler


Çipras: Yeni parti eylüle kadar hazır, seçimlere katılacağız

Başkonsolos Ünal’dan Kireççiler ziyareti

Celal Bayar Lisesi atletizmde 20 madalya kazandı

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” büyük beğeni topladı

Hükümette istifa edenlerin yerine görevlendirilen isimler açıklandı

AADE’den küçük çiftçilere KDV iadesi

OPEKEPE soruşturmasında siyasi deprem; üç bakan istifa etti

Maria Karistianu: “Başlıyoruz”

Kavala’da tanker devrildi

Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti

Girit Adası’nda gökyüzü kırmızıya büründü

Demircik - Bulgaristan yoluyla ilgili dava İskeçe’de görüşüldü