Anasayfa

25-11-2021
Şimdi de Loverdos geliyor
KİNAL Partisi başkan adaylarından Andreas Loverdos, Batı Trakya'yı ziyaret edecek.
25 Kasım 2021 Perşembe

KİNAL başkanlığına aday olanlardan Nikos Andrulakis ve Yorgos Papandreu'dan sonra şimdi de Loverdos bölgemize geliyor.

Loverdos'un 26 Kasım Cuma günü gerçekleşecek Batı Trakya ziyareti Dedeağaç'tan başlayacak. Loverdos, sabah saatlerinde Dedeağaç'da metropolit ve belediye başkanıyla görüşecek ve parti üyelerinin katılacağı toplantıda konuşacak.

Loverdos, Dedağaç'tan sonra Gümülcine'ye geçecek. Gümülcine'de de ilk olarak metropolitle görüşecek olan Loverdos, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis'le bir araya gelecek. Andreas Loverdos, Gümülcine İşçi Merkezi'nde ise siyasi konuşmasını gerçekleştirecek.

Loverdos'un Batı Trakya'daki son durağı İskeçe olacak. Akşam saatlerinde İskeçe'ye ulaşması beklenen Loverdos burada da metropolitle görüştükten sonra İskeçe İşçi Merkezi'ni ziyaret edecek. Loverdos'un İskeçe'de de parti üyeleriyle bir araya gelmesi ve konuşma yapması bekleniyor.


Haberler


Mucize Tiyatrosunda yeni kayıt dönemi başlıyor

Son 70 yılın en soğuk 1 Mayıs’ı

BTTDD’de “Beyaz Liste”nin Genel Başkan adayı Batuhan Kaşifoğlu oldu

Çipras’tan yeni parti adımı: Manifesto yayımlandı

Metron Analysis anketinde YDP 2,5 puan kayıpta

Kosova ve K. Makedonya Türkleri AP’de tanıtıldı

Din Görevlileri Derneğinden Başkonsolos Aykut Ünal ve müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Success Yabancı Dil Kursundan Londra çıkarması: Öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi

IEA: Dünya tarihinin en büyük enerji krizlerinden biriyle karşı karşıya

Eyalet Gençlik Meclisi ilk toplantısını yapıyor

Politico: Avrupa yakıt stoklarını bilmiyor, koordinasyon eksikliği risk yaratıyor

Gümülcine’de bazı yollar asfalt çalışması nedeniyle kapatılacak