Anasayfa

25-11-2021
İnsan hakları uzmanı Kerem Abdurahimoğlu yüksek lisans eğitimini tamamladı
İnsan hakları uzmanı Kerem Abdurahimoğlu, "Yunanistan'ın AB Bölge ve Uyum Politikası Uygulamaları Batı Trakya Türk Azınlığı Örneği" konulu tez çalışmasıyla Prag Charles Üniversitesi'ndeki Yüksek Lisans (Master) eğitimini tamamladı.
25 Kasım 2021 Perşembe

İnsan hakları uzmanı Kerem Abdurahimoğlu, "Yunanistan'ın AB Bölge ve Uyum Politikası Uygulamaları Batı Trakya Türk Azınlığı Örneği" konulu tez çalışmasıyla Prag Charles Üniversitesi'ndeki Yüksek Lisans (Master) eğitimini tamamladı.

BAKEŞ üyesi Abdurahimoğlu, Avrupa'nın en eski üç üniversitesinden biri olan Prag Charles Üniversitesi'de, Sosyal Bilimler Fakültesi Balkan, Avrasya ve Orta Avrupa Çalışmaları Programında AB Uyum Programları üzerine çalıştı ve Yunanistan - Batı Trakya'daki durumu inceledi.

22 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen mezuniyet töreninde, BAKEŞ Genel Müdürü Pervin Hayrullah, GTGB Başkanı Sedat Hasan ve BAKEŞ Eğitim Uzmanı/Sorumlusu Özcan Mehmet de hazır bulundu.

Haberler


19. Ketenlik Gençlik Festivali başladı

Türkiye’den Yunanistan’ın Ege’yi kapsayan turizm planına tepki

Trakya Üniversitesi Batı Trakya’da öğrencilere tanıtıldı

Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez

Hakkın aynasını kırmayalım

İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması