Anasayfa

01-12-2021
Yassıköy - Yalımlı yolu yenileniyor
Projenin bütçesi 5,1 milyon euro olacak.
1 Aralık 2021 Çarşamba

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti, Yassıköy ile Yalımlı köyleri arasındaki yolun onarımı ve yenilenmesi için 5,1 milyon euroluk projeyi onayladı.

Projeye göre yaklaşık 4,5 kilometrelik yol üzerinde gerekli noktalarda onarım çalışması yapılacak, bazı bölgelerde ise yol genişletilecek. Proje tamamlandığında söz konusu yolun sürücüler için daha güvenli hale gelmesi sağlanacak. 5,1 milyon euroluk projenin finansmanı ESPA programı tarafından karşılanacak.

Eyalet Başkanı Hristos Metios, Yassıköy - Yalımlı arasındaki yol çalışmasıyla ilgili olarak eyalet başkan yardımcıları Nikos Çalikidis, Ahmet İbram, Cihan İmamoğlu, eyalet başkan danışması Tarkan Multaza'nın da aralarında bulunduğu heyet ile bir toplantı gerçekleştirerek projenin ayrıntılarını görüştü.

Haberler


İTB Resim Sergisi’ne yoğun ilgi

Karistianu: “Hareketimizi yalnızca resmi açıklamalar temsil eder”

Sumud Filosu’ndaki Yunan aktivistler Atina’da

Türkiye Dışişleri Bakanlığından 17 Kasım terör örgütü liderinin serbest bırakılmasına tepki

Başkonsolos Ünal, Hemetli köyünü ziyaret etti

Telefon dinlemeleri için araştırma komisyonuna YDP engeli

TOÇEK “Bin Nefes Bir Ses” festivalinde

Peti Perka: “İsrail’e karşı hükümetleri yalnız halk baskısı durdurabilir”

Dedeağaç – Kumçiftliği – Çirmen seferleri durduruluyor

Eyaletin altı aylık turizm tanıtım programı tamamlandı

Maria Karistianu partisini açıkladı: “Demokrasi için Umut”

GTGB yönetiminden Başkonsolos Ünal’a ziyaret