Anasayfa

01-12-2021
Yassıköy - Yalımlı yolu yenileniyor
Projenin bütçesi 5,1 milyon euro olacak.
1 Aralık 2021 Çarşamba

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti, Yassıköy ile Yalımlı köyleri arasındaki yolun onarımı ve yenilenmesi için 5,1 milyon euroluk projeyi onayladı.

Projeye göre yaklaşık 4,5 kilometrelik yol üzerinde gerekli noktalarda onarım çalışması yapılacak, bazı bölgelerde ise yol genişletilecek. Proje tamamlandığında söz konusu yolun sürücüler için daha güvenli hale gelmesi sağlanacak. 5,1 milyon euroluk projenin finansmanı ESPA programı tarafından karşılanacak.

Eyalet Başkanı Hristos Metios, Yassıköy - Yalımlı arasındaki yol çalışmasıyla ilgili olarak eyalet başkan yardımcıları Nikos Çalikidis, Ahmet İbram, Cihan İmamoğlu, eyalet başkan danışması Tarkan Multaza'nın da aralarında bulunduğu heyet ile bir toplantı gerçekleştirerek projenin ayrıntılarını görüştü.

Haberler


Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”