Anasayfa

25-01-2016
29 Ocak'lar GTGB'de anılacak...
Halk arasında "Türklük Yürüyüşü" olarak bilinen "29 Ocak 1988 Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" ile Türk azınlığa yönelik saldırıların yaşandığı "29 Ocak 1990 Pogromu"nun yıldönümü nedeniyle anma etkinliği düzenlenecek.
25 Ocak 2016 Pazartesi

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu tarafından düzenlenecek anma etkinliği 29 Ocak Cuma günü Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak Danışma Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

Batı Trakya Türk Azınlığı'nın hak arama mücadelesinde dönüm noktası olan "29 Ocak 1988 Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" ile Türk azınlığa yönelik saldırıların yaşandığı "29 Ocak 1990 Pogromunun" yıldönümü nedeniyle bir anma etkinliği düzenlenmektedir.

29 Ocak 2016 Cuma günü saat 18:00'da Gümülcine Türk Gençler Birliği salonunda gerçekleştirilecek anma etkinliğine tüm halkımız davetlidir.


Yer: Gümülcine Türk Gençler Birliği
Tarih: 29 Ocak 2016
Saat: 18:00


Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde