Anasayfa

14-01-2022
BTAYTD genel kurula gidiyor
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD), 16 Ocak Pazar günü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Çoğunluk sağlanamaması durumda genel kurul 23 Ocak Pazar günü yapılacak.
14 Ocak 2022 Cuma

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD), 16 Ocak Pazar günü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Çoğunluk sağlanamaması durumda genel kurul 23 Ocak Pazar günü yapılacak.

Genel kurulun pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirileceği ve genel kurula aşılı olanlar veya Kovid -19 hastalığını geçirmiş olanların katılabileceği belirtildi.


BTAYTD tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:


"Derneğimizin Ocak ayı yıllık olağan Genel Kurul toplantısı, 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 11:00 ile 15:00 arası, Gümülcine Chris & Eve Otel'inde yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamadığı taktirde, Genel Kurul Toplantısı, 23 Ocak 2022 tarihinde aynı yer ve saatte gerçekleşecektir. Genel Kurulumuz aşılı ve Covid -19 hastalığını geçirmiş üyelerimizle gerçekleşecektir. Lütfen aşı sertifikası veya hastalığı geçirdiğinize dair belgeyi ve kimliğinizi yanınızda bulundurunuz. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması önemle rica olunur."

Haberler


Atina’daki Filistin Temsilcisi Yunanistan’a Filistin devletini tanıma çağrısı yaptı

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti bölge ürünlerini dünya pazarına sunmak istiyor

Seçmenin önceliği günlük yaşamın iyileştirilmesi

Batı Trakyalı doktorun başkanlığındaki ekipten gururlandıran başarı

Yassıköy Belediyesi, filosuna üç yeni aracı daha kattı  

Gümülcine Belediyesi Brüksel’de “Herkes İçin Şehir” projesini tanıttı

Avrupa, 2030’a kadar savunmada öz yeterlilik hedefi koydu

Topsidis, Brüksel’de AP milletvekilleriyle buluştu

Selanik’teki Atatürk Evinde restorasyonda sona yaklaşıldı

Hüseyin Zeybek: “İşcilerin inasanca yaşama hakkı ellerinden alınıyor”

Stamatis Sakellion’dan dikkat çeken makale: “Batı Trakya’daki kimlik meselesi artık kapanmalıdır”

Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu ev müze olarak açılıyor