Anasayfa

21-01-2022
Gümülcine Belediyesi evsizlere KAPİ'nin kapılarını açıyor
Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.
21 Ocak 2022 Cuma

Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.

Yarından itibaren bölgeyi etkisi altına alacak ve "Elpis" adı verilen soğuk hava dalgası süresince, Gümülcine Belediyesi ile Bakım ve Dayanışma Merkezi (KEMEA) Müdürlüğü, evsiz vatandaşları 1. KAPİ'de ağırlayacak.

Filippu Sokağında bulunan KAPİ'de evsizlerin misafir edilmesiyle ilgili çalışmayı, KEMEA çalışanı Anastasia Papanikolau koordine edecek. KEMEA çalışanı Maria Gavriil de vekil olarak belirlendi.

Evsizler, 22 Ocak Cumartesi gününden, 26 Ocak Çarşamba gününe kadar KAPİ'de kalabilecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, mesai saatleri içerisinde 2531027702 numaralı telefondan, diğer saatlerde de 6946796063 numaralı telefondan iletişime geçilebileceği kaydedildi.

Haberler


Muhalefetten hükümete Türkiye-Libya suçlaması

Basketbol Federasyonu Başkanı gözaltına alındı

Zeybek’ten salgından etkilenen hayvancılık işletmeleri için destek çağrısı

Tapacaz, futbol temsilcileriyle bir araya geldi

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 21 Ekim’de meydanlara çıkıyor

Konut yenileme için 36 bin euroya kadar destek

38 bin kişiye istihdam sağlayacak 5 yeni program hazırlanıyor

Yunanistan’da 126 askeri tesis ve kışla kapatılacak

Şahin ve Ketenlik’teki öğrenci kermesleri büyük ilgi gördü

Tarım mazotunda vergi muafiyeti 1 Kasım’da pompaya yansıyacak

Miri’de zeytin üreticileri çaresiz: Ürünün yüzde 70’i yere döküldü

İskeçe Müftülüğünden gençlere yazarlık atölyesi