Anasayfa

21-01-2022
Gümülcine Belediyesi evsizlere KAPİ'nin kapılarını açıyor
Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.
21 Ocak 2022 Cuma

Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.

Yarından itibaren bölgeyi etkisi altına alacak ve "Elpis" adı verilen soğuk hava dalgası süresince, Gümülcine Belediyesi ile Bakım ve Dayanışma Merkezi (KEMEA) Müdürlüğü, evsiz vatandaşları 1. KAPİ'de ağırlayacak.

Filippu Sokağında bulunan KAPİ'de evsizlerin misafir edilmesiyle ilgili çalışmayı, KEMEA çalışanı Anastasia Papanikolau koordine edecek. KEMEA çalışanı Maria Gavriil de vekil olarak belirlendi.

Evsizler, 22 Ocak Cumartesi gününden, 26 Ocak Çarşamba gününe kadar KAPİ'de kalabilecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, mesai saatleri içerisinde 2531027702 numaralı telefondan, diğer saatlerde de 6946796063 numaralı telefondan iletişime geçilebileceği kaydedildi.

Haberler


Andrulakis, Patrik Vartholomeos’un Kapadokya’da yönettiği ayine katıldı

GTGB genel kurulu gerçekleştirildi: Sedat Hasan güven tazeledi

Selanik’ten alınan ’Ata toprağı’ Ankara’ya uğurlandı

Ölüm Allah’ın emri, ayrılık olmasaydı…

MUSTAFAM, KARDEŞİM…

Baharın gelişi ölümden sonrası dirilişi simgeler

İskeçe Müftülüğü Kitap Okuma Kulübünden Balkanlar’a kültür gezisi

Biz neysek çocuklarımız da o

Rodop Milletvekili Özgür Ferhat partisinden istifa etti

Kerem Abdurahimoğlu’nun kitabı yayımlandı

Batı Trakya’da 12 mavi bayrak ödüllü plaj bulunuyor

Gümülcine Müftülüğünden Kuzey Makedonya’ya kültür gezisi