Anasayfa

21-01-2022
Gümülcine Belediyesi evsizlere KAPİ'nin kapılarını açıyor
Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.
21 Ocak 2022 Cuma

Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.

Yarından itibaren bölgeyi etkisi altına alacak ve "Elpis" adı verilen soğuk hava dalgası süresince, Gümülcine Belediyesi ile Bakım ve Dayanışma Merkezi (KEMEA) Müdürlüğü, evsiz vatandaşları 1. KAPİ'de ağırlayacak.

Filippu Sokağında bulunan KAPİ'de evsizlerin misafir edilmesiyle ilgili çalışmayı, KEMEA çalışanı Anastasia Papanikolau koordine edecek. KEMEA çalışanı Maria Gavriil de vekil olarak belirlendi.

Evsizler, 22 Ocak Cumartesi gününden, 26 Ocak Çarşamba gününe kadar KAPİ'de kalabilecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, mesai saatleri içerisinde 2531027702 numaralı telefondan, diğer saatlerde de 6946796063 numaralı telefondan iletişime geçilebileceği kaydedildi.

Haberler


Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı

Akaryakıt fiyatları yükseliyor: Kurşunsuz benzin 2,17 euro!

BTAYTD Yaz Genel Kurulu 26 Eylül’de yapılacak

Ferhat: Yangın mağduru üretici ELGA borcu nedeniyle tazminatsız kalmamalı

AB’de çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı geliyor

Batı Trakya Türk Azınlığının dini özerkliği BM gündeminde

Yunanistan’da 10 kişiden 6’sı faturalarını borçlanarak ödüyor

Tarım yatırımlarına 26,4 milyon euroluk destek: Başvurular ekimde başlıyor

Mazonakis’in ölümüyle suçlanan iki doktor Koridallos Cezaevine gönderildi

Öğrenciler ve memurlar anayasa değişikliğini protesto etti

İsrail’den satın alınacak ’Aşil Kalkanı’ hakkında kaynak kodu tartışmaları sürüyor

Rodop ve Meriç’te yaşlıları hedef alan 7 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı