Anasayfa

21-01-2022
Gümülcine Belediyesi evsizlere KAPİ'nin kapılarını açıyor
Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.
21 Ocak 2022 Cuma

Yarından itibaren başlayacak ve 26 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek aşırı soğuklar nedeniyle Gümülcine Belediyesi evsizler için önlemler aldı.

Yarından itibaren bölgeyi etkisi altına alacak ve "Elpis" adı verilen soğuk hava dalgası süresince, Gümülcine Belediyesi ile Bakım ve Dayanışma Merkezi (KEMEA) Müdürlüğü, evsiz vatandaşları 1. KAPİ'de ağırlayacak.

Filippu Sokağında bulunan KAPİ'de evsizlerin misafir edilmesiyle ilgili çalışmayı, KEMEA çalışanı Anastasia Papanikolau koordine edecek. KEMEA çalışanı Maria Gavriil de vekil olarak belirlendi.

Evsizler, 22 Ocak Cumartesi gününden, 26 Ocak Çarşamba gününe kadar KAPİ'de kalabilecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, mesai saatleri içerisinde 2531027702 numaralı telefondan, diğer saatlerde de 6946796063 numaralı telefondan iletişime geçilebileceği kaydedildi.

Haberler


Selanik’te yaralı kediyi ezerek öldüren şahsa 50 bin euro para cezası

Avrupa, iklim felaketlerinden 790 milyar euro zarar gördü

İpsala Gümrük Kapısı’nda yeni pasaport peronları hizmete girdi

Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısı nihayet yenileniyor

Aşırı sıcak nedeniyle Akropolis ziyarete kapatıldı

Şahin ve Koyunköy kadınlarından aşure etkinliği

İskeçe’de hayatını kaybeden iki gencin ölüm nedeni boğulma!

Aşırı sıcaklar etkili olacak

Yunan Parlamentosunda şüpheli zarf alarmı

Ege ve Aytekin’in ölümü İskeçe’yi yasa boğdu

Yaz indirimleri 14 Temmuz’da başlıyor

Kayıp kuzenler ölü bulundu!