Anasayfa

22-01-2022
Meclise siber saldırı
Saldırıya karşı önlem olarak tüm kullanıcıların web mail sistemi kapatıldı.
22 Ocak 2022 Cumartesi

Yunan Meclisinde milletvekili ve personelin kullandığı web mail sistemine siber saldırı girişiminde bulunulduğu bildirildi.

Siber saldırı girişimi ile ilgili yapılan açıklamada, 20 Ocak Perşembe günü öğle saatlerinde meclisin mail sistemine dışarıdan giriş yapılmaya çalışıldığı belirtildi. Olayın fark edilmesi ile meclisin mail sisteminin hemen kapatıldığı ve konu ile ilgili olarak yetkili birimlere bilgi verildiği bildirildi.

Yetkililer tarafından siber saldırı sırasında mail sistemini kullanan milletvekilleri veya personelden birilerinin bilgilerine ulaşılıp ulaşılamadığının incelendiği belirtilirken, konu ile ilgili araştırmanın devam ettiği vurgulandı.

Haberler


Batı Trakya’da yeni bir kimlik tartışması mı yürütülüyor?

Rodop ilinde doğumlarda yüzde 14,8 düşüş

YDP birinci, ELAS ikinci sırada

Gümülcine Müftülüğü’nden yetişkin bayanlara uzaktan Kur’an kursu

Yerapetritis: “İsrail ile işbirliğimizi geliştireceğiz”

İTB Gençlik Kolu seçimleri 11 Eylül’de

PISA 2025 sonuçlarında Yunanistan OECD ortalamasının altında kaldı

ABTTF: “Yunanistan azınlık haklarında çifte standart uyguluyor”

Selanik Müslümanları Derneğinden Başkonsolos Gedik’e veda ziyareti

Zeybek: “İskeçe ve Batı Trakya hükümetin öncelikleri arasında değil”

Mehmet Emin Aga, vefatının 20. yılında kabri başında anıldı

Şentop’tan Batı Trakya ziyareti: “Soydaşlarımızın hak ve hukuk mücadelesinin daima yanında olacağız”