Anasayfa

29-03-2022
Tarım sorunları için Gümülcine'ye geliyor
Ana muhalefetteki SİRİZA partisinin tarım konularından sorumlu koordinatörü ve ELGA eski başkanı Fanis Kurebes 31 Mart Perşembe günü Gümülcine'ye geliyor.
29 Mart 2022 Salı

Ana muhalefetteki SİRİZA partisinin tarım konularından sorumlu koordinatörü ve ELGA eski başkanı Fanis Kurebes 31 Mart Perşembe günü Gümülcine'ye geliyor.

Fanis Kurebes, Gümülcine'de bulunduğu süre içerisinde kırsal alanları ziyaret edecek, tarım alanında yaşanan sorunlarla ilgili olarak tarım kuruluşları temsilceleri ve üreticilerle bir araya gelecek.

Kurebes, perşembe sabahı ilk olarak Tarım Politikası Kurulundaki parti yetkilileriyle bir görüşme yapacak.

Narlıköy ve Kozlukebir'i ziyaret edecek olan Kurebes, saat 18.30'da Esnaf ve Sanatkarlar Odasında tarım kurum ve kuruluş temsilcileriyle bir araya gelecek. Saat 19.30'da da üreticilerle açık bir toplantı gerçekleştirecek.

Haberler


YTB Başkanı Turus’tan müftü atamalarına tepki

Yassıköy Belediyesinden Bulatköy’e KEP bürosu girişimi

BTTDD’den müftü atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi tanınmalı”

Zorlu’dan Yunanistan’ın müftü atamalarına tepki

Geleneksel öğrenci kermeslerinin son durağı Gökçeler

Numan Kurtulmuş’tan Yunanistan’a seçilmiş müftüleri tanıma çağrısı

Saatlerinizi geri almayı unutmayın!

Demircik – Palas sınır kapısında Interreg etkinliği düzenlendi

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a müftülük tepkisi

Maronya - Şapçı Belediyesinden altın madenciliğine karşı karar

BTTADK’dan müftü atamalarına tepki: “Çözüm yerine dayatma sürüyor”

Yunanistan’ı sarsan Pizza skandalı