Anasayfa

17-02-2016
Namık Kemal Üniversitesi Gümülcine'de tanıtıldı
Türkiye'deki Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 12 Şubat Cuma günü Gümülcine Türk Gençler Birliği'nde (GTGB) tanıtıldı.
17 Şubat 2016 Çarşamba



Üniversitenin tanıtımı, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay ve GTGB Başkanı Koray Hasan tarafından gerçekleştirildi.

Tanıtımda, üniversitenin öğrencilere sunduğu olanaklar ve üniversite bölümleri detaylı olarak anlatıldı. Öğrencilerin Namık Kemal Üniversitesi'ni tercih etmeleri durumunda her türlü yardımın sağlanacağı belirtildi. Üniversite rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, yabancı uyruklu öğrencilere ayrılan kontenjanın artırıldığını ve Batı Trakya'dan daha fazla öğrenci kabul edileceğini de sözlerine ekledi.

REKTÖR ŞİMŞEK, ARICILIK GRUBU VE BTAYTD TARIM HAYVANCILIK KOLU İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada Rektör Şimşek, Batı Trakya Çevreci Arıcılar ve Arı Sevenler Grubu ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Tarım-Hayvancılık Kolu ile biraraya geldi.

13 Şubat Cumartesi günü ise Kalfa köyünde yaşayan ve Namık Kemal Üniversitesi'nde eğitim gören bir öğrencinin evini ziyaret eden Rektör Şimşek, öğrencinin ailesiyle görüştü.

Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde