Anasayfa

17-02-2016
Namık Kemal Üniversitesi Gümülcine'de tanıtıldı
Türkiye'deki Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 12 Şubat Cuma günü Gümülcine Türk Gençler Birliği'nde (GTGB) tanıtıldı.
17 Şubat 2016 Çarşamba



Üniversitenin tanıtımı, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay ve GTGB Başkanı Koray Hasan tarafından gerçekleştirildi.

Tanıtımda, üniversitenin öğrencilere sunduğu olanaklar ve üniversite bölümleri detaylı olarak anlatıldı. Öğrencilerin Namık Kemal Üniversitesi'ni tercih etmeleri durumunda her türlü yardımın sağlanacağı belirtildi. Üniversite rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, yabancı uyruklu öğrencilere ayrılan kontenjanın artırıldığını ve Batı Trakya'dan daha fazla öğrenci kabul edileceğini de sözlerine ekledi.

REKTÖR ŞİMŞEK, ARICILIK GRUBU VE BTAYTD TARIM HAYVANCILIK KOLU İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada Rektör Şimşek, Batı Trakya Çevreci Arıcılar ve Arı Sevenler Grubu ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Tarım-Hayvancılık Kolu ile biraraya geldi.

13 Şubat Cumartesi günü ise Kalfa köyünde yaşayan ve Namık Kemal Üniversitesi'nde eğitim gören bir öğrencinin evini ziyaret eden Rektör Şimşek, öğrencinin ailesiyle görüştü.

Haberler


İTB Gençlik Buluşmalarının konuğu İbrahim Baltalı

Aşırı sıcaklar nedeniyle açık alan çalışmaları kısıtlandı

Yunanistan yeni hava savunma sistemleri alıyor

Sıcaklarda kalbinize dikkat!

Bursa’da Batı Trakyalılardan geleneksel aşure buluşması

YTB Başkanı Turus’tan Batı Trakya’daki azınlık eğitimine ilişkin açıklama

Kosmidu’dan dikkat çeken açıklama: Türkiye Dışişlerine yanıt verdi, azınlığın temel itirazlarına değinmedi

Bakanlıktan aşırı sıcakta açık alanda çalışılmaması uyarısı

Hacıgene’den İskeçe Eski Şehir’de kaçak kazı iddialarıyla ilgili acil müdahale çağrısı

Gümülcine’de ebru sanatı atölyesi düzenlendi

Fuat Oktay’dan Batı Trakya Türk Azınlık okullarının kapatılmasına tepki

Milletvekili Hüseyin Zeybek, kapatılan okullar sorununu Eğitim Bakanlığına sordu