Anasayfa

04-04-2022
İki günde dört kaza!
İskeçe'de iki gün içinde dört trafik kazası yaşandı.
4 Nisan 2022 Pazartesi

İskeçe'de iki gün içinde dört trafik kazası yaşandı. Meydana gelen trafik kazaları sonucunda 32 yaşındaki bir genç hayatını kaybederken, iki kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Trafik kazalarının ilki İskeçe-Porto Lagos yolunda 1 Nisan Cuma günü öğleden sonra meydana geldi. İskeçe çıkışında Hristiyan mezarlığının önünde bir araç ile bir motosiklet çarpıştı. Genç yaştaki motosiklet sürücüsü yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

İskeçe'deki ikinci kaza 2 Nisan Cumartesi sabahı yine İskeçe-Porto Lagos yolunda meydana geldi. Bu kez Flamingo alışveriş merkezi önünde meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Ciddi maddi hasarın meydana geldiği kazada yaralanan olmadı.

İskeçe'deki üçüncü kaza ise Avdira-Pezula yolunda meydana geldi. Motosikletiyle karşı yönden gelen araca çarpan 32 yaşındaki genç sürücü, metrelerce uzağa savrularak yaşamını yitirdi.

Dördüncü kaza 2 Nisan Cumartesi günü İskeçe-Şahin yolunda meydana geldi. Aracının kontrolünü kaybeden sürücü önce yolun diğer tarafındaki duvara çarptı. Ardından takla atan araç karşı yöne savruldu. Aracın sürücüsü olaydan yara almadan kurtulurken, aynı araçta bulunan sürücünün annesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak yaralı olarak İskeçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberler


Gümülcine’de “Bağımlılığın İzinde” konferansı düzenlendi

Libya’dan Girit’in güneyindeki ihale için Yunanistan’a tepki

Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Edirne’de düzenlenen etkinlikte Batı Trakya Türklerini anlattı

İskeçe Türk Birliği, ‘Mehmet Hilmi Söyleşisi’ düzenliyor

AB Savcılık Ofisi, eski bakanlar Voridis ve Avgenakis’le ilgili yolsuzluk dosyasını parlamentoya gönderdi

Avrupa Parlamentosu’ndan Hukukun Üstünlüğü Raporu’na onay

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik Gümülcine’de ziyaretlerde bulundu

İskeçelilerin ‘Börekçi Ahmet Abi’si hayata veda etti

Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti