Anasayfa

05-04-2022
Hacigene İskeçe Hastanesindeki eksiklikleri gündeme getirdi
Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, İskeçe Hastanesinde yaşanan sorunlar hakkında açıklama yaptı.
5 Nisan 2022 Salı

Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, İskeçe Hastanesinde yaşanan sorunlar hakkında açıklama yaptı.

Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, doktor ve personel eksikliği sebebiyle İskeçe Hastanesinde gerekli sağlık hizmetlerinin sağlanmadığını ve durumun artık endişe verici bir hal aldığını kaydetti.

Özellikle anestezi uzmanları konusunda ciddi bir eksiklik olduğunu belirten Hacıgene, "Bu eksiklik sebebiyle haftalık ameliyat sayısında düşüş yaşanıyor." ifadelerini kullandı.

Yaşanan sorunlar nedeniyle İskeçe ilindeki vatandaşların gerekli sağlık hizmeti alamadığı ve çözüme kavuşturulması gereken konuların olduğunu vurgulayan Hacıgene, "Hastane Müdürü ve Sağlık Bakanı bu trajik eksiklikler konusunda hiç mi endişe duymuyorlar? Endişe duyuyorlar ise sorunların giderilmesi adına adım atmak yerine tam aksine sorunların giderek büyüdüğünü görüyoruz." dedi.

Hacıgene son olarak, "Sağlık hizmeti imkanları sürekli olarak azalan İskeçe halkı ne zamana kadar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeye devam edecek?" diye sordu.

Haberler


YTB Başkanı Turus’tan müftü atamalarına tepki

Yassıköy Belediyesinden Bulatköy’e KEP bürosu girişimi

BTTDD’den müftü atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi tanınmalı”

Zorlu’dan Yunanistan’ın müftü atamalarına tepki

Geleneksel öğrenci kermeslerinin son durağı Gökçeler

Numan Kurtulmuş’tan Yunanistan’a seçilmiş müftüleri tanıma çağrısı

Saatlerinizi geri almayı unutmayın!

Demircik – Palas sınır kapısında Interreg etkinliği düzenlendi

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a müftülük tepkisi

Maronya - Şapçı Belediyesinden altın madenciliğine karşı karar

BTTADK’dan müftü atamalarına tepki: “Çözüm yerine dayatma sürüyor”

Yunanistan’ı sarsan Pizza skandalı