Anasayfa

05-04-2022
Hacigene İskeçe Hastanesindeki eksiklikleri gündeme getirdi
Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, İskeçe Hastanesinde yaşanan sorunlar hakkında açıklama yaptı.
5 Nisan 2022 Salı

Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, İskeçe Hastanesinde yaşanan sorunlar hakkında açıklama yaptı.

Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, doktor ve personel eksikliği sebebiyle İskeçe Hastanesinde gerekli sağlık hizmetlerinin sağlanmadığını ve durumun artık endişe verici bir hal aldığını kaydetti.

Özellikle anestezi uzmanları konusunda ciddi bir eksiklik olduğunu belirten Hacıgene, "Bu eksiklik sebebiyle haftalık ameliyat sayısında düşüş yaşanıyor." ifadelerini kullandı.

Yaşanan sorunlar nedeniyle İskeçe ilindeki vatandaşların gerekli sağlık hizmeti alamadığı ve çözüme kavuşturulması gereken konuların olduğunu vurgulayan Hacıgene, "Hastane Müdürü ve Sağlık Bakanı bu trajik eksiklikler konusunda hiç mi endişe duymuyorlar? Endişe duyuyorlar ise sorunların giderilmesi adına adım atmak yerine tam aksine sorunların giderek büyüdüğünü görüyoruz." dedi.

Hacıgene son olarak, "Sağlık hizmeti imkanları sürekli olarak azalan İskeçe halkı ne zamana kadar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeye devam edecek?" diye sordu.

Haberler


BTAYTD den mavi kapak kampanyasına destek

BTTÖB’de genel kurul hazırlığı

Özgür Ferhat, Spartakos Tarım Derneği yönetimini ağırladı

Gönüllü askerlik hizmetinde bulunacak ilk kadın grup göreve başladı

İskeçe Çınar Camii davası yeniden ertelendi: Mahkeme önünde gerginlik

’Türkiye-Yunanistan 1. Kültür Forumu’ Nevşehir’de düzenlendi

Miçotakis – Radev Sofya’da görüştü

YDP’nin anayasa değişikliği önerisi genel kurulda duyuruldu

Yaz indirimleri 13 Temmuz’da başlıyor

Bluefarm Yaban Mersini Çiftliği Basın ve Tanıtım Gününe ev sahipliği yaptı

ABTTF’den Yunanistan’a çifte standart eleştirisi

GPO anketi: Yunanistan’da siyasi dengeler değişiyor