Anasayfa

10-05-2022
KKE Genel Sekreteri Kavala ve İskeçe'ye geliyor
Kovid-19 salgınına yakalanması nedeniyle daha önce Doğu Makedonya - Trakya ziyareti ertelenen Yunanistan Komünist Partisi Genel Sekreteri Dimitris Kuçumpas 14-15 Mayıs tarihleri arasında bölgeye geliyor.
10 Mayıs 2022 Salı

Kovid-19 salgınına yakalanması nedeniyle daha önce Doğu Makedonya - Trakya ziyareti ertelenen Yunanistan Komünist Partisi Genel Sekreteri Dimitris Kuçumpas 14-15 Mayıs tarihleri arasında bölgeye geliyor.

Kuçumpas 14 Mayıs Cumartesi sabahı Kavala'da "Kavala Petrolleri" ile "Fosfat Gübre Sanayi" çalışanlarıyla Kapnergati Meydanı'nda görüşecek.

Saat 19.00'da ise KKE'nin Evros Teşkilatı tarafından Egnatia Oteli'nde düzenlenen "Dedeağaç'ın askeri ve enerji kapısına dönüştürümesinin tehlikeleri - KKE'nin halk lehine görüşleri" konulu etkinlikte konuşma yapacak.

Kuçumpas, 15 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis'i ziyaret edecek. Saat 11.00'de ise partinin şehir meydanında düzenleyeceği bir etkinlikte konuşma yapacak.

Haberler


Tarım Bakanlığından yaban domuzlarının neden olduğu zararlara ilişkin açıklama

Orman yangınları nedeniyle bazı yerleşim alanları boşaltıldı

Batı Trakya Köyler Ansiklopedisi tamamlandı

Yunanistan, 10 Ağustos’ta Filistin’le dayanışma eylemleri için hazırlanıyor

Hayvan besicileri çiçek hastalığı konusunda hükümete tepkili

İsrail’in işgal kararı sonrası Gazze’de 1 milyon kişi tekrar zorla yerinden edilmeyle karşı karşıya

Eski Başbakan Samaras’ın kızı hayatını kaybetti

Atina’nın Deniz Mekansal Planlaması’na Mısır tepki gösterdi

Turistik adalarda sağlık personeli eksikliği yaşanıyor

İsraillilerin Batı Şeria’da Rum Ortodoks Kilisesi mülküne yönelik ihlali Atina’yı rahatsız etti

DEB Partisinden İmaret’teki acı olayla ilgili açıklama

Sarancına ile Gerdeme arasında yangın