Anasayfa

14-05-2022
İrfan Hacıgene, azınlık lisesinin bina sorununa dikkat çekti
Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinin bina sorununu gündeme getirdi.
14 Mayıs 2022 Cumartesi

Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinin bina sorununu gündeme getirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Hacıgene, bu yıl 57'nci yıl dönümünü kutlayan okulun mevcut binasının burada eğitim gören 720 öğrenci için son derece yetersiz olduğuna dikkat çekti. Hacıgene, okulda havalandırması iyi olmayan sınıflar bulunduğunu, bahçesinin ise oldukça küçük olduğunu belirtti.

Bina konusunda acilen harekete geçilmesi gerektiğini söyleyen Hacıgene, tüm çocukların eğitime eşit erişim hakkını sağlamanın yerel toplum ve yetkili kurumların sorumluluğu olduğunu kaydetti.

Hacıgene, "Tüm yetkilileri öğrencilerin iyi şartlarda eğitim alabilmesi adına bu ciddi sorunun çözümü için gerekli adımları atmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberler


Türk - Yunan eczacı odaları arasında ‘Kardeş Oda’ protokolü

Türkiye - Yunanistan arasında turizm protokolü imzalandı

Gümülcine ve İskeçe Müftüleri İpsala’daki Kur’an kursu açılışına katıldı

Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti