Anasayfa

19-05-2022
Narlıköy köprüsü için imzalar atıldı
Köprü 2017 yılının eylül ayında çökmüştü.
19 Mayıs 2022 Perşembe

Yaklaşık beş yıl önce çöken Narlıköy köprüsünün yeniden yapılması için 'Ergobeton Aveteth' (έ•Ρέ“ΟΜΠέ•ΤΟΝ Αέ’έ•Τέ•έ˜) firması ile sözleşme imzalandı.

Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios ile firma yetkilileri arasında yeni köprünün yapımı için 4.1 milyon euroluk sözleşme bugün (19 Mayıs Perşembe) imzalandı.

Uzunluğu 114 metre, genişliği ise 11 metre olacak köprünün yapım çalışmalarının başlamasından itibaren 20 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Anlaşmanın imza töreni sırasında konuşan Eyalet Başkanı Hristos Metios, uzun süredir Yassıköy bölgesi ve Rodop ilinin batı bölgesini zor durumda bırakan bir sorunun çözümü için gerekli olan son adımın da atıldığını belirtti.

İmza törenine köprüyü yapacak "Ergobeton Abeteth" firması başkanı Spiros Galopulos, Rodop ilinden sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Çalikidis, altyapı çalışmalarından sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Kostas Nalbantis, spordan sorumlu Eyalet Başkan Danışmanı Ahmet İbram, dağlık bölgelerin kalkınmasından sorumlu Eyalet Başkan Danışması Cihan İmamoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Haberler


Özgür Ferhat: “Kiraz üreticileri 18 aydır tazminat bekliyor”

Batı Trakyalı kadın girişimciler “Balkanlar Kadın Girişimciler Buluşması”na katıldı

Zeybek: “Hayvan yetiştiricileri yem desteğini daha ne kadar bekleyecek?”

Mehmet Emin Aga vefatının 20. yılında anılıyor

Başkonsolos Aykut Ünal’dan, Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

GTGB Halk Oyunları Ekibi Romanya’daki festivale katıldı

Gümülcine Belediyesine Çevre ve Enerji Bakanlığından ödül

İskeçe Arenmahalle’de hatim etkinliği

DTİK Balkanlar Kadın Buluşması Kuzey Makedonya’da gerçekleşti

İskeçe Müftülüğü’nün kermesine yoğun ilgi

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu

Miçotakis Selanik’te kapsamlı ekonomi paketini açıkladı