Anasayfa

21-05-2022
GAT yönetiminden nezaket ziyaretleri
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) çatısı altında faaliyetlerini yürüten Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Yönetim Kurulu üyeleri 20 Mayıs Cuma günü bir dizi nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.
21 Mayıs 2022 Cumartesi



Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) çatısı altında faaliyetlerini yürüten Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Yönetim Kurulu üyeleri 20 Mayıs Cuma günü bir dizi nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.


BTAYTD Genç Akademisyenler Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri 20 Mayıs 2 Cuma günü Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkonsolos Murat Ömeroğlu gençlere yeni görevlerinde ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

GAT Yönetim Kurulu Üyeleri aynı gün Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif'i ziyaret ettiler. Müftü Şerif ziyaret ile ilgili olarak sosyal medya hesabından "Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genç Akademisyen Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretimize geldiler. Kendileriyle eğitim ve öğrencilik üzerine sohbet ettik, çalışmalarını dinledik ve başarılar diledik." ifadelerine yer verdi.

Genç Akademisyenler Topluluğu Yönetimi daha sonra Gümülcine Türk Gençler Birliği, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi ile Dostluk Eşitlik Barış Partisine nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Haberler


Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”

ABTTF’den Fenerbahçeliler Derneği kararına tepki

Gümülcine’de Paralimpi̇k Eğitim Parkı kurulacak

YTB’den soydaş edebiyatına destek programı