Anasayfa

23-05-2022
Özgür Ferhat'tan teşekkür mesajı
15 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerde SİRİZA'nın Merkez Komitesine seçilen Özgür Ferhat bir teşekkür mesajı yayımladı.
23 Mayıs 2022 Pazartesi

15 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerde SİRİZA'nın Merkez Komitesine seçilen Özgür Ferhat bir teşekkür mesajı yayımladı.

Ferhat mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Mayıs itibariyle gerçekleşen seçimlerde bölgemizde gösterdiğiniz yüksek katılım ve sergilediğiniz istikrarlı duruş sayesinde, inanmış olduğumuz değerler uğruna, el ele mücadele vererek çıktığımız bu yolda, şahsıma yönelik gösterdiğiniz kuvvetli destek ve vermiş olduğunuz mühim oylar neticesinde, partim SİRİZA’nın en yüksek siyasi karar alma mercisi olan merkez yönetim kuruluna seçilmiş bulunmaktayım.

Bu onurlu görevi bana layık gören, desteğini ve emeğini esirgemeyen halkımıza, soydaşlarımıza, tüm seçmenlerime, dava ve mücadele arkadaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma ve ekibime, parti üyelerimize canı gönülden teşekkür eder ve bu vesileyle bir kez daha saygılarımı sunarım.

Bundan sonraki süreçte SİRİZA merkez komite üyesi adı altında yapacağım çalışmalarla bölgemize ve insanlarımıza gerçek toplumsal ve siyasal hizmetler sunmayı hedefleyerek sizlere olan paha biçilemez minnet borcumu üst düzey siyasi temsiliyet olarak geri ödemeyi arzulamaktayım.

Ayrıca SİRİZA’nın ve Başkanımızın yapmış olduğu siyasi ve toplumsal çağrıya destek veren, Aleksis Çipras başkanlığında yarının demokratik ve ilerici SİRİZA hükümetinin şimdiden temellerini atan binlerce vatandaşımıza teşekkür ediyorum, bu mücadeleyi el ele hep birlikte kazanacağız diyerek herkesi selamlıyorum."

Haberler


Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu

Seçek’te 672 yıllık gelenek coşkuyla yaşatıldı

Atina yakınlarında yangın söndürme çalışmaları sırasında iki helikopter çarpıştı

Refika Habipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

73 orman yangınıyla mücadele sürüyor

Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı

Rodop ilinde yangın riski en yüksek seviyede

GAT Festivali 2 Ağustos’ta

AB ülkelerinde bu yıl orman yangınlarında kayıp 435 bin hektarı buldu

Irmak Arıcı’nın yerine Güliz Ayla sahne alacak

Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak