Anasayfa

01-03-2016
Batı Trakya Kadın Platormu KADEM'i ziyareti etti
Batı Trakya Kadın Platformu temsilcileri 22 Şubat Pazartesi günü Türkiye'deki Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) yetkilileriyle biraraya geldi.
1 Mart 2016 Salı



Batı Trakya Kadın Platformu'nu temsilen Batı Trakya Kadın Platformu Sözcüsü ve Kırköy Dernek Başkanı Fatma Saliemin, BTAYTD Kadınlar Kolu Başkanı Belgin Molla Ahmet, Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi Başkanı Cahide Haseki, Okutan Anne Proje Temsilcisi Müberra Karadayı ve Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi Müdürü Pervin Hayrullah katıldı.

İstanbul KADEM Başkanı Sare Aydın Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Sezen Güngör ile biraraya gelen konuk ekip, KADEM derneğini yakından tanıma fırsatı bularak, derneğin çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Batı Trakya Kadın Platformu'nun yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren platform üyeleri, KADEM yetkilileri ile daha sık biraraya gelmeyi ve ortak projelerde yer almayı arzu ettiklerini ifade ettiler.

Haberler


Yunanistan cezaevlerinde aşırı kalabalık ve kötü muamele riski

Şahin köyünde birlik ve dayanışma iftarı

Benzin ve motorin fiyatları fırladı

Gümülcine’de genç hukukçular için kariyer haftası

Altın Şafak davasında 42 sanık temyizde de suçlu bulundu

Özgür Ferhat’ten Egnatia Otoyolu’nda ücretsiz geçiş sorunu için soru önergesi

BTTÖB’den velilere çağrı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerinden anlamlı dayanışma

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencileri EPAS Junior Days 2026’da

Zeybek: ‘ARTEMIS sistemi neden hala devrede değil?’

Gökçeler’deki toplu iftara yoğun katılım

Yunanistan Orta Doğu’daki gelişmeler nedeniyle savunma tedbirlerini artırdı