Anasayfa

02-06-2022
Müftü ve GTGB başkanından BTTDD Bursa şubesine ziyaret
Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı ve Azınlık Danışma Kurulu Genel Sekreteri Sedat Hasan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa şubesini ziyaret etti.
2 Haziran 2022 Perşembe

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı ve Azınlık Danışma Kurulu Genel Sekreteri Sedat Hasan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa şubesini ziyaret etti.

Bursa'daki görüşmelerine BTTDD Bursa şubesini ziyaret ederek başlayan İbrahim Şerif ve Sedat Hasan, Bursa'nın Batı Trakya için her zaman özel bir yeri olduğunu belirttiler. Taraflar, uzun zamandır BTTTD Bursa Şubesi ile Batı Trakya'daki azınlık kurumları arasında devam eden işbirliğinin daha yoğun bir şekilde süreceğini ifade ettiler.

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif, ziyaretleri nedeniyle İbrahim Şerif ve Sedat Hasan'a teşekkür etti. Eminlatif ayrıca, yeninden GTGB Başkanı seçilen Sedat Hasan'ı tebrik etti.

Haberler


Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”

ABTTF’den Fenerbahçeliler Derneği kararına tepki

Gümülcine’de Paralimpi̇k Eğitim Parkı kurulacak

YTB’den soydaş edebiyatına destek programı