Anasayfa

01-03-2016
GTGB iki etkinliğe ev sahipliği yaptı
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) 26 Şubat Cuma akşamı iki farklı etkinliğe ev sahipliği yaptı.
1 Mart 2016 Salı



Her iki etkinliğe konuşmacı olarak Türkiye'den Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç katıldı. Etkinlikte ilk olarak Kırklareli Üniversitesi'nin tanıtımı yapıldı. Rektör Aykaç tanıtımda üniversitenin öğrencilere sunduğu olanakları ve üniversite bölümleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin üniversiteyi tercih etmeleri durumunda her türlü yardımın sağlanacağını belirten Aykaç, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Tanıtımın ardından Prof. Dr. Mustafa Aykaç "Ekonomi, İnsan ve Uluslararası İlişkiler" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunuma, Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mustafa Hatipler de katıldı.

Etkinlik sonunda GTGB Başkanı Koray Hasan, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Mustafa Aykaç'a ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler'e birer ebru tablosu hediye etti.

Etkinliğe Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Muavin Konsolos Osman Şahin, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Mustafaoğlu, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat, BİHLİMDER Başkanı Mehmet Emin ve çok sayıda soydaş katıldı.

Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı