Anasayfa

17-06-2022
Erdoğan: 'Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın'
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "(Yunanistan'la Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı) Bu yıl yapılacak olan bu toplantıyı da yapmıyoruz. Bu ne demektir? Bundan herhalde daha net, daha açık bir rest olmaz. Böylece Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın"
17 Haziran 2022 Cuma

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'la Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantısını yapmayacaklarını belirterek, "Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın" diye konuştu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar’daki Hz. Ali Camisi’nin çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yunanistan ile ilgili sürece dair değerlendirmelerinin sorulması üzerine Erdoğan, "Yunanistan’la ilgili olarak özellikle sürece yönelik tepkilerimi ortaya koydum. Dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece bunlarla bir daha görüşmeyeceğimi ve Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantılarımızı bitirdiğimizi ve ’Yunanistan’la Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı da yapmayacağız’ dedik. Bu yıl yapılacak olan bu toplantıyı da yapmıyoruz. Bu ne demektir? Bundan herhalde daha net, daha açık bir rest olmaz. Böylece Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın." ifadelerini kullandı.

Haberler


DMT kültür evi 2026 programını açıkladı

Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı

Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik