Anasayfa

22-06-2022
SEÇEK Derneği yönetimi Ankara'da temaslarda bulundu
SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, Türkiye'nin başkenti Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.
22 Haziran 2022 Çarşamba



SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, Türkiye'nin başkenti Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği’ yeni yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığını ziyaret etti.

Dernek yönetimi, Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyarette aslen Batı Trakyalı olan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren'i makamında ziyaret etti.

SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği, yapılan görüşmelerle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Derneğimizin yeni seçilen Yönetim Kurulu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Sn. Dr. Serdar Çam ile Ankara'da görüştü. İkili ilişkiler ve dostluk üzerine yapılan görüşmede iki ülke arasında dostluğu ve komşuluğu pekiştirecek faaliyetlerin çoğaltılması ele alındı."

Haberler


Ova Kadınlar Kolunun geleneksel çay akşamı yoğun ilgi gördü

Çiftçilerden Miçotakis’e ret: Net yanıt gelmeden görüşme yok

İskeçe’den Atina’ya giden gencin valizinden Kalashnikov çıktı

İflas edenlere ceza affı, esnafa destek kuponu

Fehim Ahmet, Edirne Dini İhtisas Merkezi mezuniyet törenine katıldı

Başkonsolos Aykut Ünal’dan Derekolu bölgesine ziyaret

Titan, Türk çimento şirketi Traçim’i satın aldı

Çiftçiler Yenişehir’de (Larisa) milletvekili bürolarının önünde protesto düzenledi

Savcı: “Altın Şafak bir suç örgütüdür, seçimlere katılım sadece bir vitrin”

Horozlu Mezarlığı davasında karar: Belediye Başkan Yardımcısına 9 ay hapis

Miçotakis’ten çiftçilere görüşme çağrısı: “Pazartesi Maksimu’da bekliyorum”

Işık Sadık Ahmet, İstanbul’da insan hakları panelinde konuştu