Anasayfa

22-06-2022
SEÇEK Derneği yönetimi Ankara'da temaslarda bulundu
SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, Türkiye'nin başkenti Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.
22 Haziran 2022 Çarşamba



SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, Türkiye'nin başkenti Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği’ yeni yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığını ziyaret etti.

Dernek yönetimi, Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyarette aslen Batı Trakyalı olan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren'i makamında ziyaret etti.

SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği, yapılan görüşmelerle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Derneğimizin yeni seçilen Yönetim Kurulu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Sn. Dr. Serdar Çam ile Ankara'da görüştü. İkili ilişkiler ve dostluk üzerine yapılan görüşmede iki ülke arasında dostluğu ve komşuluğu pekiştirecek faaliyetlerin çoğaltılması ele alındı."

Haberler


Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Edirne’de düzenlenen etkinlikte Batı Trakya Türklerini anlattı

İskeçe Türk Birliği, ‘Mehmet Hilmi Söyleşisi’ düzenliyor

AB Savcılık Ofisi, eski bakanlar Voridis ve Avgenakis’le ilgili yolsuzluk dosyasını parlamentoya gönderdi

Avrupa Parlamentosu’ndan Hukukun Üstünlüğü Raporu’na onay

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik Gümülcine’de ziyaretlerde bulundu

İskeçelilerin ‘Börekçi Ahmet Abi’si hayata veda etti

Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti

Celal Bayar Lisesinde mezuniyet sevinci: 123 öğrenci kep attı

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik’ten İskeçe Müftülüğü ve İTB ziyareti